Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αυτόν τόν καιρό ΑΛΛΑΖΕΙ ό Κόσμος μας


Όπως πάει τό πράγμα ή  καραντίνα θα διαρκέσει έως τα τέλη Μαίου 2020 στην Ελλάδα....
Όσο πιάνει το κόλπο της"πανδημίας", κάποιες χώρες την βγάζουν ήσυχα..
Σε άλλες εποχές τώρα οι λαοί θα πολεμούσαν στα μέτωπα-σφαγεία των ισχυρών και θα θρηνούσαν εκατόμβες νεκρών. Σε άλλες εποχές οι πλούσιοι και ισχυροί θα έπιναν τα ποτά τους στα πολυτελή κρησφύγετά τους και οι φτωχοί δεν θα προλάβαιναν να θάβουν τα παιδιά τους. Σήμερα, απλά, στο επίμαχο αυτό διάστημα, θα πρέπει να καθίσουν στα σπίτια τους …Να ασχοληθούν με τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Μέσα σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν οι ίδιοι απ’ αυτήν την υποχρεωτική και άκρως διαφωτιστική για τους ίδιους απομόνωση …Μια απομόνωση, η οποία, όταν τελειώσει, δεν θα βρει μόνον τους ίδιους αλλαγμένους, αλλά και τον ίδιο τον Κόσμο.
Αυτόν τον καιρό ΑΛΛΑΖΕΙ ο Κόσμος μας και αυτό θα είναι ορατό σε λίγες ημέρες.
ΧΑΡΕΙΤΕ προκαταβολικά, γιατί, όπως μας υποσχέθηκε ο Θεός, η χαρά μας στο Τέλος θα είναι ΤΕΛΕΙΑ.
Τραϊανού Παναγιώτης
 Τό άρθρο   ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. τι βλακειες ειναι αυτες που ανεβαζεις?
    παντα οι λαοι πληρωνουν την νυφη παντα οι πλλοι και ανοργανωτοι υπηρετες και θυματα των λιγων και πονηρων.
    Και σε κανενα με δυο μηνες οπου θα γινει παγκοσμιο οικονομικο κραχ,που θα καταστραφουν ενα σωρο ανθρωποι ελα τοτε να μας ξαναπεις ποσο αλλαξε ο κοσμος μας.
    σαν δεν ντρεποσαστε να πουλατε ψευτικες ελπιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε, αυτό δέν είναι "βλακεία" όπως τό αποκαλείς , αλλά ένα αισιόδοξο μήνυμα . Αυτά είναι τά μηνύματα πού θέλουμε καί όχι απαισιοδοξία καί μιζέρια. Όχι τρόμος καί φόβος πού δίνει δύναμη στό σύστημα. Τό σύστημα πού εδώ καί πολλά χρόνια είναι πού πολεμάμε . Καί όλοι νομίζω πώς θέλουμε πάνω απ' όλα δικαιοσύνη καί προστασία απο τόν Θεό. Άλλωστε, οί ψυχικοί κραδασμοί τών ανθρώπων πού χρησιμοποιούνται ώς αναλώσιμοι από τούς κυρίαρχους , κάπου ακούγονται. Καί νά ξέρεις πώς ακούγονται από τόν Θεό. "Φωνή λαού οργή Θεού " λέει ό λαός. Έ! , ήρθε ή ώρα. Γιά έναν κόσμο τού καλού. Περίμενε καί έχεις νά δείς πολλά.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ