Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

«Κουφιοκέφαλε Πουτάνας γιέ» – Ο γίγαντας Ντουτέρτε στολίζει τον επικεφαλή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ!


«Κουφιοκέφαλε Πουτάνας γιέ» - Ο γίγαντας Ντουτέρτε στολίζει τον επικεφαλή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ!
Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε για άλλη μια φορά τα χώνει σε μια μεγάλη νεοταξική προσωπικότητα του κόσμου, καλώντας αυτή την φορά τον αρχηγό του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα «γιό της πόρνης»😂 με άδειο, μεγάλο κεφάλι.
«Κοίτα, έχεις ένα μεγάλο κεφάλι αλλά είναι άδειο. Δεν υπάρχει φαιά ουσία μέσα σε αυτό. Είναι κούφιο, άδειο. Δεν μπορεί καν να διατηρήσει μια θρεπτική ουσία για την ανάπτυξη μαλλιών σου γι αυτό και σου έχουν φύγει "😂, δήλωσε ο Duterte αγγίζοντας το κεφάλι του. Η παρατήρηση, που έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας της Τρίτης, αφορούσε τον Επίτροπο του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Zeid Ra’ad Al Hussein.
«Γεια σου πουτάνας γιε, εσένα Επίτροπε, πρέπει να σε πάω σε έναν ψυχίατρο!» 😂είπε υπερήφανα ο Duterte κατά τη διάρκεια της ομιλίας. «.Οι παρατηρήσεις έρχονται καθώς ο ΟΗΕ διεξάγει έρευνα σχετικά με φερόμενες καταχρήσεις και εξωδικαστικές εκτελέσεις που σχετίζονται με τον αμφιλεγόμενο πόλεμο του Duterte κατά των ναρκωτικών.
Η αστυνομία των Φιλιππίνων σκοτώσε περίπου 4.100 ύποπτους σε επιχειρήσεις κατά των ναρκωτικών από τον Ιούλιο του 2016.  Το 2016, ο ίδιος ο Duterte δήλωσε ότι θα είναι «ευτυχής να σφαγιάσει» τους ναρκομανείς με τον ίδιο τρόπο που ο Αδόλφος Χίτλερ έσφαξε τους Εβραίους.
Ο Ντουτέρτε είχε αποκαλέσει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επίσης «πουτάνας γιο» και του είχε πεί να «πάει στον διάολο». Απειλούσε επίσης να «κάψει τα Ηνωμένα Έθνη» και αποκάλεσε τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Ki-moon ως «διάβολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ