Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η ρωσική κρατική τηλεόραση προετοιμάζει τον λαό της χώρας....«τι να πάρετε στο καταφύγιο»....



Η ρωσική κρατική τηλεόραση προετοιμάζει τον λαό της χώρας. Λέει σε όλους να μην πανικοβληθούν αλλά παρέχει οδηγίες «τι να πάρετε στο καταφύγιο» για να προστατευτείτε από τς βόμβες… Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.
Σε μια δραματική προειδοποίηση άνευ προηγουμένου προχώρησε η Ρωσία, δείχνοντας την σοβαρότητα της καταστάσεως. «Σας εκλιπαρούμε μην προχωρήσετε»… Για πρώτη φορά ακούστηκε από τα χείλη Ρώσου ανώτατου αξιωματούχου η λέξη «εκλιπαρώ» . Δυστυχώς η Ρωσία θα αντιδράσει με ότι έχει όπως φαίνεται…
Ετσι, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βασίλι Νεμπένζια, απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να «απόσχει» από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης που πιθανόν σχεδιάζει εναντίον της Συρίας εξαιτίας μιας επίθεσης που φέρεται να διαπράχθηκε με χημικά όπλα, η ευθύνη για την οποία προσάπτεται από την Ουάσιγκτον στη Δαμασκό.
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ