Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο ΜΕΓΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΛΟΥΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ

Προσέξτε οτι αυτό που συνέβη με τον Λούθηρο συμβαίνει με τον πατήρ Κοσμά τον Αιτωλό, έχουν κουτσουρέψει το έργο του, ότι καταγγελίες έχει κάνει ενάντια στους Εβραίους αποκρύπτονται. Ακόμη και τον ρόλο των Εβραίων στον θάνατό του τον αποκρύπτουν. Ομοίως στον Γκαίτε, τα ιδρύματα που ασχολούνται με το έργο του Γκαίτε πετσόκοψαν κυριολεκτικά τα αποσπάσματα στα οποία ο Γκαίτε κατηγορεί τους Εβραίους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νίτσε, τον Ντοστογιέφσκι και εκατοντάδες άλλους συγγραφείς και φιλοσόφους.
Ο Μαρτίνος Λούθηρος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1483. Χειρωτωνήθηκε ως ιερέας στην ηλικία των 24 ετών. Διορίστηκε στην ισόβια θέση του καθηγητή θεολογίας στην Βιτεμβέργη, της Γερμανίας, όπου και μετέφρασε την Βίβλο στην Γερμανική γλώσσα....Υπάρχουν χιλιάδες Λουθηριανές οργανώσεις σε όλη τη Γη. Ιδρύματα, βιβλιοθήκες, που υποτίθεται οτι προωθούν τις ιδέες του Λούθηρου. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Προωθούν τις ιδέες και το συγγραφικό έργο του Λούθηρου «κουτσουρεμένο» και λογοκριμένο. Θυμηθείτε τους Προτεστάντες Χριστιανούς Σιωνιστές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Ναι. Λογοκρίνουν τα βιβλία του Λούθηρου. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρείτε το βιβλίο του Λούθηρου «Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους»(The Jews and Their Lies), στην αγγλική γλώσα. Στα ελληνικά δεν έχει μεταφραστεί ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχουμε βρεί πουθενά. Διορθώστε μας αν έχουμε κάνει λάθος. Βλέπετε οι προτεστάντες αισθάνονται τον εαυτό τους ικανό να κρίνουν και να λογοκρίνουν τον Λούθηρο. Και την ευθύνη αυτή την φέρει η πνευματική ηγεσία του προτεσταντισμού.
Το βιβλίο του «Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους», γράφτηκε το 1543 απο την έδρα του στην Βιτεμβέργη. 
Το βιβλίο αυτό αποφάσισε να το γράψει, αφότου πέρασε κάποια χρόνια προσπαθώντας να προσηλυτίσει τους Εβραίους στον Χριστιανισμό, ζώντας τους απο κοντά κατάλαβε οτι αυτό είναι φύσει αδύνατο και αφού κατάφερε να διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη εκ του ελληνικού πρωτοτύπου, διότι ως γνωστόν η λατινική μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης είναι ωραιοποιημένη και παραποιημένη σε σχέση με την Παλαιά Διαθήκη των Εβδομήκοντα...Στο βιβλίο του προσφέρει συμβουλές στους Χριστιανούς για το πως να αντιμετωπίζουν και να φέρονται στους Εβραίους και μας προειδοποιεί για τις προθέσεις τους. Για παράδειγμα:
Σε ελεύθερη μεράφραση: «...Ειδικά εσείς που είστε ιερείς: Οπου υπάρχουν Εβραίοι επιμένετε επιμελώς οι άρχοντές σας και οι Βασιλείς σας να θυμούνται τα καθήκοντα της θέσης τους όπως οφείλουν στον Θεό. Και να αναγκάζουν τους Εβραίους να δουλεύουν, να τους απαγορεύεται να ασκούν την τοκογλυφία και να μην βλασφημούν και να μην βρίζουν τα ιερά και όσια του Χριστιανισμού.....» Σελίδα 48.
«.....Εαν κάποιος πιστέψει οτι λέω πολλά – δεν λέω πολλά. Αλλά πολύ λίγα. Διότι βλέπω στα γραπτά τους πως καταρράσονται εμάς τους «γκόϊμ» και εύχονται το κακό μας στα σχολεία τους και στις προσευχές τους...» Σελίδα 31
«Αποκαλούν την Παρθένα Μαρία πόρνη» τίτλος κεφαλαίου απο το βιβλίο. Σελίδα 33.

«...δεν θα ευχαριστήθηκαν τόσο καλές μέρες στην Ιερουσαλήμ υπο τον Δαβίδ και τον Σολομώντα με τις δικές τους περιουσίες, όσο ευχαριστιούνται τώρα με την δική μας περιουσία....» Σελίδα 35
«...Οποτε βλέπεις ή σκέφτεσαι Εβραίο πες στον ευατό σου το εξής: Ιδού, αυτό το στόμα που αντικρίζω, κάθε Σάββατο έχει καταραστεί, έχει φτύσει και έχει ξεράσει πάνω στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο οποίος με έχει Σώσει με το πολύτιμο αίμα του...» Σελίδα 47
- Μας πληροφορεί οτι στα ιερά τους γραπτά δυσφημούν τον Ιησού Χριστό, την Παναγία, τους Αποστόλους και γενικότερα το περιεχόμενο της Καινής Διαθήκης.
- Επίσης μας πληροφορεί για το πως περηφανεύονται για αυτό και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζουν την υποδούλωση και καταστροφή μας.

- Ο Λούθηρος λέει οτι οι Χριστιανοί που πάνε σε Εβραίους ιατρούς κινδυνεύουν γιατί οι Εβραίοι επιδιώκουν τον θάνατό τους σύμφωνα με τις εντολές του Θεό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ