Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ξεκίνησε ή αντίστροφη μέτρηση τού Γ΄Π.Π. ...Λευκή καί Μαύρη Αδελφότητα σέ θέση μάχης...

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Από ότι θα θυμάστε οι Αμερικάνοι ξαναέκαναν πυραυλική επίθεση στη Συρία χτυπώντας μία άδεια και παλιά αεροπορική βάση όπου σάπιζαν δυο τρία παλιά αεροσκάφη.
Σήμερα τα ξημερώματα χτύπησαν μία περιοχή με άδεια κτίρια, χάνοντας μάλιστα την πλειοψηφία των 100 περίπου πυραύλων που εξαπέλυσαν από τα συστήματα αεράμυνας που οι Ρώσοι έδωσαν στους Σύριους.
Είχα γράψει και είχα πει από το 2013, ότι οι δυνάμεις που από το παρασκήνιο ελέγχουν την Ρωσία και τον Πούτιν, έβαλαν σκοπό να καταλάβουν την εξουσία και στις ΗΠΑ.
Πράγματι έβαλαν δικό τους πρόεδρο, τον δεξιό Τραμπ, βγάζοντας τον αριστερό Ομπάμα.
Ωστόσο το βαθύ αριστερό κράτος της θολοκουλτούρας στις ΗΠΑ από ότι θα έχετε διαπιστώσει, εμποδίζει τον Τραμπ να αλλάξει όλα τα ανώμαλα που η αριστερή οχταετία του Ομπάμα καθιέρωσε στις ΗΠΑ, καταστρέφοντας μεταξύ των άλλων, την οικονομία της χώρας.
Έτσι τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), προειδοποίησαν, ότι αν δεν αφήσουν τον Τραμπ να εφαρμόσει την πολιτική τους στις ΗΠΑ, θα διαλύσουν το παγκόσμιο ανώμαλο σύστημα  υποδούλωσης των λαών, την Ατζέντα 2030, που προωθείται μέσω του ΟΗΕ,  που  ελέγχεται από το αντίπαλο "αριστερό δέος" . (Λευκή Αδελφότητα).
Έτσι, τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ, προειδοποίησαν τους αντιπάλους τους, ότι θα βάλουν Αμερική και Ρωσία να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους, με σκοπό να καταστρέψουν τις υποδομές ελέγχου του πλανήτη, που χτίζονται επιμελώς εδώ και δεκαετίες μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό την εγκαθίδρυση μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης και μετά μιας παγκόσμιας χούντας.
Εννοείται ότι τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), δεν νοιάζονται για το καλό των ανθρώπων, αλλά για το να μην επιβληθεί το παγκόσμιο καθεστώς των αντιπάλων τους (Λεύκη Αδελφότητα) πάνω στους ανθρώπους, τους οποίους απλούστατα θέλουν να ελέγχουν αυτοί.
Τα δυο λοιπόν χτυπήματα χάδι, των Αμερικάνων στη Συρία, είναι απλές προειδοποιήσεις στους αντιπάλους των αφεντικών του Πούτιν και του Τραμπ, με σκοπό να τους θυμίσουν, ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τον πλανήτη, επιτρέψτε μου τη λέξη "πουτάνα", προκειμένου να μην τους αφήσουν να προωθήσουν το σχέδιο εξαθλίωσης και φτωχοποίησης του ανθρωπίνου γένους, που θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τον απόλυτο έλεγχο του από την "Λευκή Αδελφότητα" της αριστεράς και της προόδου.
Ο χαμός λοιπόν για την ώρα είναι φαινομενικός, αλλά η απειλή ανάφλεξης είναι δεδομένη και προειδοποιημένη εδώ και καιρό και βεβαιωμένη από αυτά που σας έχω γράψει και που δεν έχουν καμία σχέση με τις γεωστρατηγικές ηλιθιότητες που σας πασάρουν, περί πετρελαίων και φυσικών αερίων, διότι αυτά ούτως ή άλλως, όποιο κράτος και αν τα εξορύξει, τα ίδια αφεντικά θα πάρουν τα λεφτά.
Ο πόλεμος, εφόσον γίνει, δεν θα έχει σαν σκοπό την καταστροφή της Αμερικής ή της Ρωσίας, ή τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων, αλλά την καταστροφή από τους Ρώσους και τους Αμερικάνους, που πολεμώντας μεταξύ τους, θα διαλύσουν τις υποδομές ελέγχου του ανθρωπίνου γένους, από την Λευκή Αδελφότητα, που με τόση μαεστρία στήθηκαν από το τέλος του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, που έγινε ακριβώς για τον ίδιο λόγο, απλά με άλλα τσιράκια.
Οι υποδομές αυτές έχουν σαν σκοπό την κατάργηση των θρησκειών, που έστησαν τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), την κατάργηση των παλιών ηθικών αξιών, την κατάργηση της οικογένειας και την αντικατάστασή της από το κράτος αφέντη, που παίρνει από ότι θα έχετε ακούσει ήδη τα παιδάκια από τεσσάρων ετών, σε υποχρεωτική εκπαίδευση, την κατάργηση της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής περιουσίας, τις κατασχέσεις των σπιτιών και των τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και των μικρών,  ώστε όλοι να ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο επίδομα-εισόδημα της ξεφτίλας που θα δίνει το κράτος κτλ κτλ, που τα αναλύω εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια και τα βλέπετε να γίνονται γύρω σας
Είναι σαν να έχεις μία μυρμηγκοφωλιά, που στήνεται με σκοπό τα μυρμήγκια της να είναι απόλυτα οργανωμένα και ελεγχόμενα και να έρχεται κάποιος να την διαλύει (με ένα παγκόσμιο πόλεμο) και μετά να ξαναστήνεται και να ξαναδιαλύεται κτλ κτλ.....ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Σοφία μου,

    πλανεμένο ή καρα-πράκτορα συσκότισης τον βρίσκω πλέον τον Λιακόπουλο. Άσε που τα παραμπερδεύει...
    Αν και παλιότερα έβρισκα πιο στρωτές τις τοποθετήσεις του, και επίσης υπόπτως, τώρα πια, κατέβασε τον Πούτιν από το βάθρο του ΓΙΓΑΝΤΑ.. και μας τον παρουσιάζει επιμόνως ως μαριονέττα...

    ...χαρακτήρισα το παρόν άρθρο στα Κατοχικά Νέα (στα οποία επίσης δημοσιεύτηκε),
    ως "ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι μυστικοί κύκλοι συσκότησης της ορθής κρίσης του ανθρώπου, εμπνεύστηκαν την ύπαρξη Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας (ή αλλιώς Νέας και Παλαιάς Τάξης) αντιστοίχως από τα βιβλία "Θαυμαστός Νέος Κόσμος" και "1984".
    Τα πράγματα όμως είναι πιο περίπλοκα.
    Και ο Πούτιν πιο ανθρώπινος και αυτοκρατορικός παράλληλα (σαν τον Ιούλιο καίσαρα και τον Αλέξανδρο)
    και όχι μια απλή μαριονέττα ενός παλαιού τύπου συστήματος Φεουδαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα , ό Λιακόπουλος βασικά είναι έμπορος.
    Πέρα όμως από τό κείμενο μέ τήν άποψη του πού διάβασες γύρω από τό γιατί γίνεται ό πόλεμος...ή προσωπική μου γνώμη γιά τό άν υπάρχουν ή όχι οί δύο αδελφότητες καί είναι ή εξής.
    Προσωπικά ήξερα μόνο γιά τήν Λευκή αδελφότητα από διάφορα διαβάσματα. Θά τήν είχες καί εσύ ακουστά. Τήν συνδέουν μάλιστα μέ τίς μυστικές στοές καί τήν μασωνία.
    Λευκή τήν ονομάζουν όχι γιατί είναι ή καλή , αλλά γιατί συμβολίζει τό φώς τού εωσφόρου. { Ό εωσφόρος δέν νοείτο παλιά ώς σατανάς αλλά ώς αυτός πού έφερε επί τού πλανήτη Γαία τόν πολιτισμό ...} Ή
    Λευκή αδελφότητα εκπροσωπείται από τούς Άτλαντες. Οί Άτλαντες είναι σήμερα όλος ό Δυτικός πολιτισμός μέ εκπρόσωπό τους τόν Πάπα πού τό χρώμα στά άμφιά του είναι λευκά.
    Τό αντίπαλο δέος τής Λευκής αδελφότητος είναι ή Μαύρη { Είναι οί Έλληνες , οί γνωστοί ώς Αθηναίοι πού πολέμησαν τούς Άτλαντες} πού δέν νοείται ώς ή κακιά αλλά εκπροσωπείται από τήν Ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία πού συμβολικά φορά μαύρα ράσα .
    Τώρα, ό λόγος τών παραπάνω υπάρξεων τών δύο αυτών αδελφοτήτων είναι ότι στό βαθύ παρελθόν ήρθαν από τόν Σείριο μέ αστρόπλοια μιά ομάδα επιστημόνων - θεών καί εκπολίτισαν τόν πλανήτη Γαία. Πώς όμως τόν εκπολίτισαν. Ό Πλάτωνας λέει πώς οί Θεοί όταν ήρθαν έριξαν κλήρους καί πήραν ό καθένας τό μερίδιό του , δηλαδή τούς χώρους πού θά αναλάβει ό καθένας νά ερευνήσει καί νά διαμορφώσει. Λέει ακόμα 'οτι έβοσκαν τούς ανθρώπους σάν κοπάδια . Ό Ποσειδώνας έχασε από τήν Αθηνά τήν περιοχή πού ζούμε σήμερα {Τήν Ελλάδα} καί έτσι ή χώρα αυτή πήρε τό όνομα τής Θεάς Αθηνάς. Τού έτυχε λοιπόν τού Ποσειδώνα ή περιοχή στόν Ατλαντικό Ωκεανό ανάμεσα στήν Αμερική καί Ευρώπη. Οί θεοί έκαναν καί πειράματα γενετικής. Ή Αθηνά μέ βοηθό τόν Ήφαιστο διαμόρφωσε εδώ ένα ευγενικό είδος καί βέβαια ό πολιτισμός πού έδωσε ήταν ήπιος καί σέ σχέση μέ τόν πλανήτη . Αντίθετα ό Ποσειδώνας παντρεύτηκε μιά θνητή ιθαγενή τήν Κλειτώ καί έκανε 10 παιδιά πού μοιράστηκαν μέρη τής Ποσειδωνίας όπως λένε. Ό Άτλαντας ήταν αυτός πού είχε τήν πρωτεύουσα τής χώρας , γενικός κουμανταδόρος καί μάλιστα ονόμασε τήν χώρα όλη Ατλαντίδα. Ό πολιτισμός πού ανέπτυξε ήταν ό τεχνολογικός πολιτισμός τού πλανήτη τού πατέρα του. Αντιθέτως ή Αθηνά υπερασπίστηκε τόν χώρο πού τής έτυχε καί μάλιστα αυτό πού επεδίωξε ήταν ή μόρφωση καί ή διαμόρφωση τού χαρακτήρα τών ανθρώπων της.
    Όταν οί Άτλαντες είχαν φθάσει σέ υψηλές τεχνολογικές επιτεύξεις θέλησαν νά κυριαρχήσουν καί όλη τήν πέρα περιοχή , δηλαδή τών Αθηναίων. Έτσι έγινε ό μεγάλος πόλεμος μέ τήν καταπόντιση τής Ατλαντίδος. ....ή ιστορία συνεχίζετε καί θά συνεχίζετε ....μέ πολέμους....
    Σήμερα οί Άτλαντες μέ τούς Σιωνιστές επιχειρούν νά επιβάλλουν τήν νέα τάξη όπου όλος ό πλανήτης θά είναι ένα, χωρίς έθνη , μέ μιά θρησκεία , αυτή τού εωσφόρου , μία φυλή ή γκρίζα , μιά διοίκηση καί όλους μέ τσιπάκια ελέγχου γιά νά μπορούν νά τούς εξοντώνουν όταν θά τούς θεωρούν άχρηστους.
    { Λέγονται Αδελφότητες γιατί καί οί δύο προέρχονται από τούς Θεούς πού ήρθαν από τόν Σείριο, δηλαδή είναι συγγενείς}...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφία μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Με το Λιακόπουλο, ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα, ότι δεν μας τα λέει και πολύ καθαρά όσον αφορά τις αδελφότητες αυτές. Μπορεί και να φυλάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ