Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ








Αγαπητοί συναγωνιστές ή μη…. (ακόμα),  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! Οι ημερήσιες απεργίες δεν ανατρέπουν κυβερνήσεις. Οι πορείες, οι διαμαρτυρίες, οι στάσεις εργασίας, τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ έχουν αποτελεσματικότητα μόνο εν καιρώ ειρήνης κι όταν διαχειριστές της πολιτικής είναι ΕΘΝΙΚΕΣ  Κυβερνήσεις. ...η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ σύσσωμου του ελληνικού λαού. Αρχής γενομένης με πρωτοβουλία μεγάλων Συνδικαλιστικών φορέων (όπως η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ) εξαγγέλλοντας ορισμένη ημερομηνία για ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, με παράλληλες καταλήψεις, στις οποίες να καλείται σε συμμετοχή ολόκληρη η κοινωνία κι όχι μόνον οι εργαζόμενοι. Αυτό θα σημαίνει παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, με εξαιρέσεις που θα αφορούν αποκλειστικά καταστάσεις ανάγκης (νοσοκομειακή περίθαλψη, διακίνηση ασθενών κ.λπ) και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Σημαίνει ότι σε συγκεκριμένη ημερομηνία, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ....ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ