Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ ...ΕΡΗΜΗ ΕΛΛΑΣ...


Σὲ μερικοὺς δὲν συμφέρει νὰ ὑπάρχη ἡ Ἑλλάδα. «Μᾶς κάνει κακό, λένε. Πρέπει νὰ τὴν ἐξαφανίσουμε»!
 Ἁγίου Παϊσίου

1 σχόλιο:

  1. Πάντα επίκαιρος Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (+12-7-1994 μ.Χ.), Ο ταπεινός Γέροντας ασκητής του Τιμίου Σταυρού και της Παναγούδας, που φωτισμένος από τη Θεία Χάρη, έλαβε θαυμαστά χαρίσματα Προοράσεως, βλέποντας εν Πνεύματι Αγίω τι θα συμβεί στην Ελλάδα.

    "...Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού"!
    (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).

    Α.Μ.: "Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο;
    ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "Όχι. Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε... Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι΄ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός"!
    (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Α΄/έκδοση β΄, σελ. 434 - 435, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).

    "ΠΡΟΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ"

    Ο Άγιος Παΐσιος, προχωρά ακόμη περισσότερο μιλώντας στον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Νικόλαο Λουκά από το Αγρίνιο, προλέγοντας πως ο βασιλιάς θα φέρει νέα εδάφη σαν προίκα στην Ελλάδα :

    ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Βόρειο Ήπειρο και το Μοναστήρι"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 369, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).

    Αυτό θυμίζει τον ερχομό του επιτυχημένου και αποδεκτού από όλους Γεωργίου Α΄ στην Ελλάδα στον οποίο η Αγγλία είχε δώσει προίκα τα Επτάνησα, που ενώθηκαν τότε πανηγυρικά με την μάνα πατρίδα!
    Κάπως έτσι φαίνεται θα γίνει και με τον "Κωνσταντίνο", που σύμφωνα με τον Γέροντα, θα του δωθούν, προφανώς από τις Μεγάλες Δυνάμεις, η Βόρειος Ήπειρος και το Μοναστήρι, που βρίσκεται στην ελληνική μα αλύτρωτη ως τώρα Βόρειο Μακεδονία μας, η οποία είναι κατεχόμενη από τα Σκόπια σήμερα, κάτι που δεν προβλέπει όμως η Συνθήκη Βουκουρεστίου, που είχε κατοχυρώσει την αλύτρωτη βορεινή περιοχή μας στη Σερβία, παραβλέποντας τα ελληνικά δίκαια.

    Άγιε Παΐσιε, πρέσβευε υπέρ του Έθνους, των παιδιών και της Πατρίδας μας (Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια, Αλύτρωτοι Έλληνες, Κρυπτοχριστιανοί, Πομάκοι)

    ΠΗΓΗ : http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=3985&start=50#p40397

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ