Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Οί άνθρωποι ακολουθούν τήν νοοτροπία τού ''κοπαδιού'' ...Βρές τόν τρόπο νά ξεφύγεις...!!!


Οι άνθρωποι ακολουθούν τη νοοτροπία του κοπαδιού.

Στη σύγκρουση των προσωπικών αντιλήψεων και της κοινής γνώμης, νικά πάντα η δεύτερη, καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να «επανεκπαιδεύει» τον εαυτό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε σύγκρουση με τους άλλους και να ακολουθεί τη «συμπεριφορά των πολλών».
ΕΔΩ 
Αυτό γιά παράδειγμα κανείς δέν μπορεί νά τό κάνει...όλοι στό κοπάδι....

4 σχόλια:

  1. Στην αρχή ενθουσιάστηκα μαζί του. Είπα "νά και ένας που έχει @@!!"
    Πρωί πρωί, να γράφει σε κάδους, να κλωτσάει ΑΤΜ κ.ά.. σαν αντάρτης χτυπάει και φεύγει, πριν τον πιάσουν.
    Μετά όμως που τον είδα στο gay pride να φωνάζει "πούστηδες! λεσβίες! ανώμαλοι!" και διάφοροι γκέι και λεσβίες, αντί να εξοργιστούν και να τον λιντζάρουν, πήγαιναν με γέλιο να φωτογραφηθούν μαζί του, δήθεν για να ποστάρουν μετά στο φέισμπουκ "κοίτα...κι εδώ φωτό με τον Κλεομένη τον γραφικό",
    ...όλο αυτό μου έχει κινήσει υποψίες μήπως ο Κλεομένης μας είναι ένα ζωντανό (όχι δηλαδή του πληκτρολογίου, ή της tv όπως ο Μπογδάνος, ή της πολιτικής όπως η ΧΑ) ΤΡΟΛ που υποβιβάζει τα εθνικά θέματα και την Ορθοδοξία και το μίσος του λαού για τους κατακτητές κ τους προδότες.
    Κάλλιστα οι ακτιβιστές γκέι και λεσβίες θα μπορούσαν να έχουν πληροφορηθεί κάτι τέτοιο από τους φορείς τους, γι αυτό και το διασκέδαζαν μαζί του αφήνοντάς τον ανενόχλητο.

    ΥΓ.Και το βίντεο που λούζεται, είναι επίσης αψυχολόγητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΟΛ = αποπροσανατολίζω από σοβαρά θέματα, δημιουργώ εντάσεις, φαιδροποιώ καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα , δέν έχεις καταλάβει πώς ό άνθρωπος είναι σαλός; Έχει τήν κατά Χριστόν σαλότητα, μόνο πού πιστεύει πώς μπορεί νά πολεμήσει τό σύστημα μέ τόν τρόπο πού τό κάνει.
    Τό άρθρο πού αναφέρω πιό πάνω , αυτό πρεσβεύει. Ότι άν είσαι διαφορετικός από τήν μάζα τότε είσαι τρελλός. Προγραμματισμένος εγκέφαλος. Άν αποπρογραμματισθεί μπορεί νά φθάσει καί στήν τρέλλα. Χρειάζεται ελεγχόμενος αποπρογραμματισμός γιά νά μπορούμε νά "δούμε" καί νά νοήσουμε πράγματα έξω από τόν κόσμο πού μάς έχει έν ύπνω.
    Τό βίντεο είναι ενδεικτικό γιά τό άν μπορεί να πετάξει κάποιος τό κινητό του καί ότι αυτό σημαίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον έχεις δίκιο Σοφία μου.. λάθος η καχυποψία μου. Όντως, και τους διά Χριστόν σαλούς δεν τους ενοχλεί το σύστημα, όπως το περιέγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ