Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Δεν υφίσταται η δήθεν συμφωνία των Παρισίων και οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η μόνη χώρα που βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.
Η παραλίγο τρισάθλια συμφωνία-λάστιχο των Παρισίων του 2015 που δεν ίσχυσε ποτέ με ευθύνη των γνωστών ευρωλαμόγιων, Γερμανόφωνων υποκριτών και όχι του Τραμπ και των ΗΠΑ, ευνοούσε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, την Κίνα και τις διοικούμενες από Γερμανόφωνους χώρες της Ευρώπης, οι οποίες έχουν επενδύσει τεράστια ποσά στη ρυπογόνο Κίνα και έχουν ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ αντί πινακίου φακής, το δικαίωμα των υπανάπτυκτων χωρών, να μην επηρεάζονται στο παραμικρό, από τους σαφώς αντιαμερικάνικους όρους της συμφωνίας των Παρισίων.---

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Που καταντήσαμε!!!!!!
Να εξαναγκαζόμαστε από τα ευρωλαμόγια, να βγαίνουμε "υπερασπιστές" των ΗΠΑ !!!!!!

  ...Από το 1975 η γνωστή παγκόσμια ολιγαρχία εδραιώθηκε στη "Κομουνιστική" Κίνα!!! Αυτοί οι αλήτες, οι οποίοι μας το παίζουν οικολόγοι επιλεκτικά, αυτοί ευθύνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για τη παγκόσμια ρύπανση.
Νικόλας Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ