Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΥΜΟΥ...θέλει να έχουν Βίζα οι Ρώσοι.

Ο θίασος Εβραίου-Αλκοολικού επιτρέπει στους απρόσκλητους να έρχονται στην Ελλάδα χωρίς βίζα, θα ανοίξει τα σύνορα στους Τούρκους για να μας έρχονται χωρίς βίζα οι Τούρκοι και θέλει να έχουν Βίζα οι Ρώσοι.
Και το υπουργείο Εξωτερικών έχει έτοιμες «νομοθετικές ρυθμίσεις», « που θα οδηγήσουν σε βελτίωση του καθεστώτος έκδοσης θεωρήσεων με βιομετρικά χαρακτηριστικά» στο πλαίσιο «της εκστρατείας προσέλκυσης εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων τουριστών». Ρε καθάρματα για την εκστρατείας προσέλκυσης εκατοντάδων χιλιάδων λαθραίων τι «νομοθετικές ρυθμίσεις », κάνατε;
 Σύμφωνα, με τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, το 2015, συνελήφθησαν από Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές ,για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα, συνολικά 911.471 αλλοδαποί, ενώ το 2014 είχαν συλληφθεί μόνο 77.163. Ποσοστό αύξησης πάνω από 1.081,23%. Τα στοιχεία της Αστυνομίας μιλάνε αφορούν σε όσους συνελήφθησαν και όχι σε αυτούς που εισήλθαν και δεν έγιναν αντιληπτοί. Αυτό σημαίνει ότι για το 2015 ο «απολογισμός» της κυβέρνησης Τσιπρά – αλκοολικού  ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο εισόδων, «χωρίς βίζα».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΣΑΝ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ