Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ..ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!Δειτε τι συμβαινει στην Αμερικη μετα το μακελειο στο Κονεκτικατ(videos)

 Αυτό είναι μόνο η αρχή. Μάζεψαν 500 όπλα από πολίτες που τα παρέδωσαν οικειοθελώς παίρνοντας σαν ανταμοιβή 200 ευρώ για κάθε όπλο.Τα λεφτά για την αποζημίωση ήταν δωρεά από κάποιον ανώνυμο υποτίθεται…
Και έκπληκτοι στην Αμερική ανακαλύπτουν ότι ουδείς είχε καταγράψει τον Άνταμ Λάνζα σε καμμιά δραστηριότητα τα τελευταία 3 χρόνια. Μάλιστα μοιάζει σαν να μην τον είδε ποτέ κανείς σε αυτό το διάστημα, όπως λέει και το ρεπορτάζ του CNN. Στην Αμερική πολλοί πιστεύουν ότι η ιστορία αυτή είναι "βολική" για να αφοπλιστούν οι πολίτες, καθότι έτσι θα είναι πιο ελέγξιμοι, από την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και κυρίως από την FEΜΑ εάν χρειαστεί να πάρει την εξουσία σε κάποια έκτακτη ανάγκη πραγματική .. η μη.Υπάρχει μερίδα του πληθυσμού που πιστεύει ότι ο Άνταμ Λάνζα ήταν προϊόν πλύσης εγκεφάλου φτιαγμένος ειδικά για αυτό το σκοπό. Άντε να τους πείσεις τώρα για το αντίθετο.

Στο βίντεο οι πολίτες λένε ότι ο λόγος που παραδίδουν τα όπλα είναι οι δολοφονίες των παιδιών στο δημοτικό…
http://hellasxg.blogspot.com
http://the-seven-sins.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ