Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τα χοντρά προπαγανδιστικά ψέματα των Αριστερών

Και είπεν ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπήρξε παρακράτος και τρομοκρατία από την επίσημη Αριστερά. Υπήρξε όμως από την ακροδεξιά».

Ψέμα μεγατόνων!

Παρακράτος υπήρξε και από την Αριστερά.
Τ
ο επίσημο αριστερό παρακράτος άλλωστε δεν έκαψε την Αθήνα το 2008; Και η ΟΠΛΑ δηλαδή τι ήταν : Νόθο τέκνο μπάσταρδο; Δεν ήταν η Αριστερά; Το αριστερό παρακράτος δεν δολοφόνησε 25.000 αθώους Έλληνες στα Δεκεμβριανά;  
Από το 1974 και εδώ, μόνο αριστερό παρακράτος υπάρχει. Βέβαια, η επίσημη Αριστερά, ο κ. Βούτσης, είναι βουλευτής ενω η ανεπίσημη, ο υιός του παρακρατικός ληστής τραπεζών.  
Αλλωστε η επίσημη αριστερά σε όλες τις εκδοχές της προσέφερε πολιτική κάλυψη σε όλους τους αριστερούς παρακρατικούς, τρέχοντας στα δικαστήρια για να φωνάξει Αθώοι, οι παρακρατικοί αριστεροί δολοφόνοι.
Μακάρι που λέει ο λόγος, να υπήρχε «ακροδεξιό παρακράτος» για να κάψει ζωντανούς τους γνωστούς αλλά ασύλληπτους αριστερούς δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ, τους οποίους είχαν σπεύσει να καλύψουν σωματεία , εργατικά Κέντρα, και εργατοπατερικές Ομοσπονδίες, κατηγορώντας την «εργοδοσία» για το έγκλημα της «ανεπίσημης αριστεράς», που έχει γραφεία, τηλέφωνο και ΑΦΜ.
 
Ο ηγέτης των Syriza Sturm Abteilung κ. Σκουρλέτης, με τα καδρόνια καθημερινής χρήσης, δήλωσε ότι οι εμπρησμοί και οι σφαίρες των Syriza Sturm Abteilung, έχουν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν και ότι γίνεται προσπάθεια αξιοποίησής τους στα πλαίσια ενός σχεδιασμού έντασης, διχασμού, με σκοπό να απαξιωθεί όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρύτερα οι κοινωνικοί αγώνες». Δηλαδή το αριστερό παρακράτος το καθοδηγούν ο Μπόμπολας, ο Σαμαράς, ο ανηψιός με τα στικάκια, και ο Σίμος Κεδίκογλου , που πήγε να κάψει τον αδερφό του, με σκοπό να απαξιωθούν οι κοινωνικοί αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ, του δρ Δημήτρη Τσουκαλά του Πέτρου Κωνσταντίνου, του Κώστα Αρβανίτη και του Προκόπη Παπαστράτη που ζητούν:
«Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους λαθρομετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά». Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, για τον Skoyrletis και τον Μεχμέτ Stratoylis.

Το 1.500.000 προοδευτικοί, κεντροαριστεροί σημιτομακάκες, που ψήφισαν Γιάννα Ρουφιάνα, Βάγγο Αναρχικό, και Φαλακρό Καραχριστίνα, είναι οι ένοχοι. Αυτοί έσκαψαν τον λάκκο της Δημοκρατίας. Με τα χεράκια τους.
Όπως ψήφισαν «λεφτά υπάρχουν» και τον αβάπτιστο ρουφιάνο του Σόρος, επειδή ήταν σοσιαλ-ληστής και είχε μαζί του, την Goldman Sachs.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ