Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης τα νησιά μας από την εγκληματικότητα

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον πακιστανό βιαστή της Πάρου και σήμερα το ίδιο νησί αποτελεί και πάλι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας με επίκεντρο και πάλι την εγκληματικότητα. Αυτή τη φορά ένας πολίτης δολοφονήθηκε από ληστές. Στις 8:20 το πρωί οι ληστές εισήλθαν σε τράπεζα και πραγματοποίησαν ληστεία. Στην έξοδο τους ο πολίτης τους κατεδίωξε και αυτοί τον πυροβόλησαν θανάσιμα τρεις φορές.
Η γεωμετρική αύξηση της εγκληματικότητας απειλεί ευθέως τους Έλληνες πολίτες. Πλέον κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής ούτε στις πιο βασικές δραστηριότητες του, όπως το να πάει στην δουλειά του. Είναι επιτακτική η ανάγκη για πάταξη του φαινομένου που έχει αρχίσει και λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις. Η παροπλισμένη αστυνομία και το δυσλειτουργικό σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης δεν συντελούν στην επίλυση του προβλήματος, αλλά μάλλον στην επιδείνωση του.
Θα πρέπει να ληφθούν ριζικά μέτρα για την καταστολή της βαριάς εγκληματικότητας, μέτρα τα οποία απαιτούν πολιτική βούληση που η τριμερής συγκυβέρνηση δεν διαθέτει σε καμμία περίπτωση.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ