Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ασπαρτάμη...Μία από τις πιο επικίνδυνες ουσίες που εγκρίθηκαν ποτέ σε "τρόφιμα




"Θα πίνατε οικειοθελώς ένα ποτήρι μεθανόλη ή φορμαλίνη (φορμαλδεϋδη, formalin)? Σίγουρα δεν θα το κάνατε. Γιατί? Ανόητη ερώτηση. Γιατί θα οδηγούσε σε ακαριαίο θάνατο. Πίνετε αντ' αυτού ευχαρίστως μία Coke-light ή μασάτε μία τσίχλα Orbit δίχως ζάχαρη? Προτιμάτε να δίνετε στα παιδιά σας, λόγω της τερηδόνας, coke-light αντί για την απλή? Γενικά τα πρόσθετα στη διατροφή δεν προκαλούν εγκεφαλικές βλάβες, πονοκεφάλους, συμπτώματα όμοια με αυτά της σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS multiple sklerose), επιληψία, πάρκινσον, Αλτσχάϊμερ, μεταβολή διάθεσης, δερματοπάθειες, τύφλωση, όγκους στον εγκέφαλο, κατάθλιψη, απώλεια μνήμης και μείωση της ευφυΐας. Η ασπαρτάμη όχι μόνο συνδράμει στα παραπάνω, αλλά είναι υπεύθυνη και για 90 επιπλέον επιπλοκές στην υγεία, όπως έδειξαν μακροχρόνιες μελέτες. (...)"
Μάρτιν Μπέκερ
Διαβάστε εδώ
Ασπαρτάμη(!)-μια γλυκιά τροφή για τον καρκίνο
Ασπαρτάμη



Σύμφωνα με την ενημέρωση από το NaturalNews η ασπαρτάμη προωθείται πλέον σαν γλυκαντική ουσία σε αναψυκτικά και τρόφημα κάτω από νέο όνομα, μιας και είχε γίνει ευρέως γνωστή η επικινδυνότητα της και οι καταναλωτές την απέφευγαν. Συνήθως τώρα τα τρόφημα και ποτά που την περιέχουν αναφέρουν στα συστατικά τους τον όρο "φυσικό γλυκαντικό" ή "AminoSweet". (Όπου δηλαδή βλέπετε πλέον την ονομασία aminoSweet πρόκειται για τη γνωστή μας ασπαρτάμη...)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ