Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Κώστα Σημίτη !


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ !
Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, ομάδες πολιτών αναγγέλουν συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, την ...Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα.
Μία νέα μορφή διαμαρτυρίας φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αγανακτισμένους πολίτες χωρίς μολότοφ και πέτρες στα χέρια αλλά με μόνο όπλο την φωνή τους, να διαμαρτύρονται πόρτα πόρτα στα σπίτια των πολιτικών.Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την Ακρόπολη όπου 250 περίπου πολίτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας συνθήματα. Εμπνευστής των νέων ειρηνικών κινητοποιήσεων είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και όπως ο ίδιος δηλώνει τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν παρόμοιες διαδηλώσεις στα σπίτια των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, ενώ θα διαμαρτυρηθούν και έξω από τα σπίτια των Θεόδωρου Παγκαλου και Θεόδωρου Ρουσόπουλου. Σειρά θα έχουν και όλοι οι έλληνες πολιτικοί τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν στο σκάνδαλο της Siemens και του Βατοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ