Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

72% ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Κατά τον Πλάτωνα οι κατέχοντες την εξουσία θα πρέπει να είναι πρόσωπα αδιάφθορα , χωρίς μισθό , ικανότατα και αξιόπιστα, πάνω από υλικές απολαβές, με περίσσευμα αγάπης προς τον άνθρωπο και την φύση , αλλά ακόμα , με γνώσεις και από ευγενικό γένος . Δηλαδή οι Άριστοι.
ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Τ0Υ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΟΦΙΤΕΣ
ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ
ΕΠΙΦΥΣΗ ,ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗΣ
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟ ΨΥΧΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ



Ο κόσμος μας, όσο παράξενο καί να ακούγεται, αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων. Αυτούς πού προέρχονται από το γήϊνο στοιχείο, την ενέργεια της γής, τους πιθηκοειδής μεταλλαγμένους , και από αυτούς πού προέρχονται από τά θεϊκά όντα-ιόντα, τά παιδιά του Ήλιου, τους ανθρώπους . Τους γήινους τους μετάλλαξαν οί Άτλαντες επεμβαίνοντας στο DNA τους , και τους έδωσαν την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης. Οί δεύτεροι προήρθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.
Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος , φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και εξέλιξη του πλανήτη. Οί άλλοι, έχουν ανάγκη καθοδήγησης. Οί πρώτοι ανήκουν στους ελεύθερους, αυτούς πού μπορούν καί πρέπει να δημιουργήσουν έργο μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που παρέχετε από τον Θεό προς τον άνθρωπο. Μέσα από αυτή την δυνατότητα δίδεται στους μέν η δύναμη να αφυπνίσουν την κοιμισμένη τους συνείδηση μέσω της ενεργοποιήσεως της Επιφύσεως των, και στους δε άλλους ή αφορμή να αποβάλουν την ζωώδη φύση τους εξ’ αιτίας του ολίγου θεϊκού πυρός πού διαθέτουν . Στο πεδίο αυτό μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση και να εκτελεί έργο και πραγματικότητες κόσμων μέσα στον κόσμο, στο κενό της ύλης που έχει στην διάθεσή του. Την ιδιαιτερότητα αυτή, που δεν είναι γνωστή σε όλους, έχουν επιμελώς κρύψει και παραποιήσει ανά τους αιώνες , αυτοί που κατέχουν σήμερα, αλλά και από αρχαιοτάτων χρόνων, την ανθρώπινη εξουσία, μέσω της διαχείριση του ελέγχου και της κατεύθυνσης της θελήσεως του καθενός μας. Κυριαρχώντας στην σκέψη του καθενός , πού γίνετε μέσω των νόμων που τους γνωρίζουν και εργάζονται πάνω σε αυτούς , ελέγχουν καί περιορίζουν τον άνθρωπο με το να κάνουν στείρα την Φαντασία του. Την θέση αυτή της καθοδήγησης των πολλών προς το φώς, αυτή πού θα έπρεπε να κατέχουν οί Άριστοι, την έχουν οί αρνητικές δυνάμεις των Ατλάντων πού οδηγούν τον θεϊκό άνθρωπο προς το σκότος, τον χώρο στον οποίο κατοικούν. Οί Άτλαντες διατηρούν άσβεστο ένα μίσος προς τά παιδιά του Θεού πού ξεκινάει από την εποχή πού νικήθηκαν από τους Έλληνες. Η κυριαρχία τους επανήρθε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πού ήταν και ή αρχή της αντίστροφης μέτρησης για το Ελληνικό πνεύμα.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν δρομολογηθεί με καθοδηγούμενο τρόπο από μέρους τους και το μόνο που μας μένει είναι να αφυπνισθούμε από αυτόν τον ύπνο που μας έχουν ρίξει. ‘Άλλωστε το εγγυάται και ο καιρός αυτό. Οι μέρες της απελευθέρωσης είναι πολύ κοντά . Κάποιοι ίσως έχουν ήδη αρχίσει να το αντιλαμβάνονται. Πολλοί ανησυχούν και διαισθάνονται αυτό που έρχεται. Και ακόμα περισσότεροι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθήσουν αυτή την πανανθρώπινη επανάσταση απελευθέρωσης. Για όλα αυτά αρκεί μια καλή σκέψη.
Η Ζωή εκτυλίσσεται σε τρία επίπεδα. Το ουράνιο, το γήινο, και το υπογήϊνο. Από το ουράνιο έρχεται το Πνευματικό φώς. Στο γήινο ενώνει τά στοιχεία και τους δίδει χιλιάδες μορφές μέσα από τις οποίες προέρχεται η συνειδητοποίηση δια της έκφρασης της ελεύθερης θελήσεως. Στο υπογήϊνο οι μορφές διαλύονται, τά στοιχεία επανέρχονται στην πρότερη κατάστασή τους , ενώ το φώς, ως συνειδητοποιημένη πλέον ψυχή, επιστρέφει στον ουρανό.


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ



Η Ελεύθερη Θέληση είναι η ουσία που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Αυτή είναι η απόδειξη πως έχει λόγο και ύπαρξη. Με την ποδηγέτηση της ελεύθερης θέλησης της ανθρωπότητας απόκτησαν την δύναμη της ηγεσίας, αυτοί που κατέχουν την γνώση τής χρήσης της, και κατάφεραν να μας εγκλωβίσουν μέσα σε μία και μοναδική πραγματικότητα .
Την πραγματικότητα του κόσμου που οι ίδιοι μας έχουν περιορίσει.
Στον κόσμο μας επικρατεί η τριαδικότητα μέσα σε έναν τετραδιάστατο χωροχρόνο. Στο σύνολό του αποδίδει τον σεβαστό αριθμό Επτά- Σεπτά. Μέσα από μια ανθρωποκεντρική υφή , διαιρούμε τα πάντα με τις τρείς υποστάσεις που μας εκφράζουν. Νου, Ψυχή , Σώμα. Οι τρείς θεϊκές βασιλείες από τις οποίες εκπορεύτηκε ο κόσμος. Η Βασιλεία του Ουρανού. Η Βασιλεία του Κρόνου. Η Βασιλεία του Διός. Η Ουράνια Βασιλεία του Ουρα- Νού εκφράζει την ιδέα – σκέψη της Δημιουργίας. Η Βασιλεία του Κρόνου υποδηλώνει την άμορφη και χαοτική ύλη από την οποία ξεπηδούν τα πάντα με την παρεμβολή της ιδέας – σκέψης του Νού. Η του Διός Βασιλεία αφορά την είς την νόηση εμβάπτιση των όντων διαμέσων της οποίας διέρχεται η οδός της εξελίξεως με ανώτερο μορφικό όν επί της Γής τον άνθρωπο του Διός.
Το 1948 στην Πράγα, πραγματοποιούνται πειράματα υπνωτισμού , με σκοπό την ενεργοποίηση της διόρασης. Από τα πειράματα αυτά προκύπτουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπικότητα του ανθρώπου. Σε ένα από αυτά, μια υπνωτισμένη κοπέλα απαντά στην ερώτηση , «Από τι αποτελείται η προσωπικότητα του ανθρώπου;»
«Πρώτα ..τό κορμί μου…Μετά έρχεται το δεύτερο Εγώ μου,…κάτι σαν Πνοή, που με παρουσιάζει …τόσο ικανή και πλήρη, έτσι όπως θα μπορούσα να είμαι. Η πνοή ασκεί ένα είδος έλεγχου στο τρίτο Εγώ μου , πού είναι η ψυχή μου. Σε αυτήν, την ψυχή αντικαθρεφτίζονται όλες οι κακές επιρροές πού προέρχονται από τον κόσμο πού με περιβάλει και από ΄το υλικό Εγώ μου…»
Ερωτηθείς για το δεύτερο Εγώ, για την Πνοή όπως την είπε , απάντησε .
«Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ό ορισμός του ανθρώπου, η πνευματική μου εικόνα, το πώς θα μπορούσε να είναι, ή τι θα κατάφερνε να πετύχει αν μπορούσε να ξεχωρίσει το σωστό , το καλό από ΄το κακό. Είναι κάτι σαν σπινθήρας , σαν φώς , πού εξηγεί στον άνθρωπο τι πρέπει να κάνει .»
Για το τρίτο Εγώ, την ψυχή , απάντησε.
«Όπως είπα, η Πνοή είναι το δεύτερο μέρος μας, πού μας δίνει την ώθηση για το τι πρέπει να κάνουμε , είναι το φώς πού καίει στον καθένα μας και πού όλο μας ψάχνουμε να το βρούμε και δεν ξέρουμε ότι βρίσκετε μέσα μας. Το τρίτο Εγώ, είναι και αυτό αθέατο από την ανθρώπινη όραση. Από πνευματική άποψη όμως η ψυχή αποτελείται από ύλη. .. η ψυχή έχει φορτωθεί με ύλη , έχει δεθεί πολύ με την ύλη.»

Ο Πλάτωνας έλεγε ότι ο «Θείος σπινθήρας» , το Πνεύμα του Θεού, το οποίο υπάρχει μέσα μας, είναι Πύρ. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να βρεθεί μέσα στον άνθρωπο από μόνο του γιατί θα τον κατέκαιε. Γιαυτό βρίσκετε κριμένο στην ψυχή. Μέσα από την ψυχή γνωρίζουμε αυτό το Πνευματικό Φώς. Το Πύρ αυτό του Θείου Πνεύματος οδηγεί στην εξέλιξη τον άνθρωπο, μέσα από την ελεύθερη θέληση του καθενός.
Επειδή δε αναφέρθηκε, πώς αυτό παρουσιάζετε σαν να δείχνει την εικόνα του εαυτού μας, την πλήρη ικανοτήτων και τελειότητας, μας παραπέμπει στην άλλη αναφορά του Πλάτωνα πού λέει πώς τά πάντα είναι ανταύγες του κόσμου των Ιδεών. Δηλαδή είναι ή Ιδέα αυτού πού είναι να γίνει. Ο Αξιώτης ονομάζει αυτήν την ιδέα , Βιολογικό Πρότυπο.
Μέσα από την πορεία της ανθρωπότητας, ανακαλύπτει κανείς, και ξεχωρίζει , τα στοιχεία εκείνα, ή στοιχειακά, ή τα ανθρωπόμορφα όντα, που οπισθοδρομούν από την εις το Θείο έλξη , και επιχειρούν την εις την αδιαμόρφωτη πρώτη ύλη επιστροφή, όχι μόνο των δομικών στοιχείων των ανθρώπων, αλλά και αυτής της ψυχής των, μέσω της αποσυνειδητοποιήσεως των, δηλαδή την αποκοπεί από τον πνευματικό τους εαυτό, διαχειριζόμενοι την δύναμη με την οποία ισχυροποιείται αυτή ή πνευματική επαφή, δηλαδή την Θέλησή των.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ