Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Πόσο απέχει ή Ρωσσία από τήν Μεγάλη επανεκκίνηση τού Κλάους Σβαμπ;!!!

 Ναί, ή Ρωσσία είναι μέσα στό παιχνίδι. Άν ό Πούτιν ήταν κατά τών σχεδίων τών παγκοσμοποιητών δέν θά δεχόταν τό κορονοϊό, δέν θά επέβαλλε μέτρα στούς Ρώσσους, δέν θά έβγαζε τό δικό τους εμβόλιο, δέν θά εμβολίαζε παιδάκια, καί τελικά θά κατήγγειλε καί θά αποκάλυπτε τά μαύρα σχέδια τής καμπάλ...

Άς δούμε τί γίνεται στήν Ρωσσία>>>

«Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Ο Πούτιν και ή συναγωγή του δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτή τη γενοκτονία του κορωνοϊού. Όλα αυτά λένε μόνο ένα πράγμα - είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού του σατανικού παγκόσμιου καθεστώτος που επιδιώκει να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο πολύ κοντινό μέλλον όλοι αυτοί οι μη άνθρωποι θα δώσουν μια πολύ σκληρή απάντηση για τα εγκλήματά τους και τη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων ανθρώπων. Όποιος έχει κατανόηση, ας καταλάβει!


Οι Ρώσοι θα πρέπει να φορούν μάσκες σε δημόσιους χώρους για να μειώσουν τη συχνότητα των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Την αντίστοιχη σύσταση έδωσε ο επικεφαλής ανεξάρτητος ειδικός του Υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας για μολυσματικές ασθένειες Βλαντιμίρ Τσουλάνοφ.
Ο Τσουλάνοφ υπενθύμισε ότι η ταυτόχρονη μόλυνση με κοροναϊό και γρίπη μπορεί να συνοδεύεται από πιο σοβαρή πορεία της νόσου και να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης δυσμενών εκβάσεων. Από αυτή την άποψη, συνέστησε στον κόσμο  να εμβολιαστεί και για τις δύο λοιμώξεις.
Περισσότεροι από τους μισούς Ρώσους γιατρούς υποστηρίζουν την επιστροφή των περιορισμών κατά του COVID.
 Η τρέλα του Covid έδειξε σε όλους μας κάτι που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ξαναδεί. Δηλαδή, τόν τεράστιο αριθμό δολοφόνων γιατρών πού έχουμε, οι οποίοι, για χάρη της αύξησης του μισθού τους, είναι έτοιμοι να μην περιθάλψουν ανθρώπους, αλλά να τους σακατέψουν και να τους στείλουν στον τάφο. Αυτοί οι δολοφόνοι με τα λευκά ρούχα δεν καταλαβαίνουν το απλό γεγονός ότι η απληστία και η προθυμία τους να σκοτώσουν ανθρώπους για χρήματα θα τους οδηγήσει αναμφίβολα  στο θάνατο τόσο του σώματος όσο και της ΨΥΧΗΣ τους. Και κανένα χρηματικό ποσό δεν θα τους βοηθήσει. Είναι εγκληματίες που, αργά ή γρήγορα, θα απαντήσουν για τη γενοκτονία του εμβολίου που διέπραξαν και πραγματοποιούν κατ' εντολή του Πούτιν και της συναγωγής του στο Κρεμλίνο, καταστρέφοντας τη Ρωσία και τον ρωσικό λαό.

Οι γιατροί θεωρούν την ατομική κοινωνική απομόνωση, τη λειτουργία μάσκας ως τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση του νέου κύματος της πανδημίας, το ένα τρίτο των γιατρών ψηφίζει για πλήρη καραντίνα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κίνας. Το 20% θεωρεί αποτελεσματικό το σύστημα των κωδικών QR, σχεδόν το ίδιο ποσοστό θεωρεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού και το 11% υποστηρίζει ακόμη και την ποινική ευθύνη για παραβίαση του καθεστώτος μάσκας.
Η εκστρατεία για μαζικό εμβολιασμό υποστηρίζεται από το 62,9% των γιατρών. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για ορισμένες κατηγορίες πολιτών έχει ήδη εισαχθεί σε περισσότερες από 30 περιοχές της Ρωσίας.
Ο διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, Jid Gintsburg, δήλωσε ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία έχουν αρχίσει να παράγονται ακροφύσια για ένα ρινικό εμβόλιο κατά του COVID-19. Αφού πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες δοκιμές, κατασκευάστηκε η πρώτη παρτίδα εξολοκλήρου ρωσικών ακροφυσίων, τα οποία έχει ήδη αγοράσει η περιοχή του Κουρσκ. 
Ξεκινούν στην Αγία Πετρούπολη οι κλινικές δοκιμές της ρινικής έκδοσης του εμβολίου GNR-099 κατά του κορωνοϊού, που παράγεται με βάση το φάρμακο Gam-Kovid-Vak (Sputnik V) της εταιρείας Generium.

Ενώ οι εθελοντές υποβάλλονται σε διάφορες εξετάσεις. Θα εμβολιαστούν με το πρώτο συστατικό στις 24 Αυγούστου, το δεύτερο σε τρεις εβδομάδες - στις 13 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν 55 χιλιάδες ρούβλια. Αναμένεται να παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα και την κατάσταση του ασθενούς έως τις 23 Αυγούστου 2023.

Παρεμπιπτόντως, όσον αφορά τη χρηματική πλευρά του θέματος, η οποία είναι πολύ ελκυστική για τους εθελοντές. Οι αναφερόμενες 55 χιλιάδες δεν καταβάλλονται αμέσως, αλλά μόνο τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με το δεύτερο συστατικό - και στη συνέχεια 25 χιλιάδες ρούβλια, τα υπόλοιπα - σε επόμενες επισκέψεις ελέγχου, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο του επόμενου έτους.
>>ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ... Τεχνικά, ήταν εφικτό πριν από 50 χρόνια.
"Ένας άνθρωπος είναι προικισμένος με θέληση και λογική. Το τσιπάκι θα του στερήσει αυτές τις ιδιότητες. Θέλουν να τσιπώσουν τους πάντες και να το παρουσιάσουν ως κάτι οριστικό και αμετάκλητο. Αλλά αυτή είναι μόνο η λίστα επιθυμιών τους. Οι άνθρωποι πρέπει να αντισταθούν με κάθε δυνατό τρόπο για να παραμείνουμε λογικοί και να επιβιώσουν για τις επόμενες γενιές».
ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΚΡΥΦΟΎ ΕΛΈΓΧΟΥ ΠΟΛΙΤΏΝ.
Στις 24 Μαΐου 2022, ο Γιούρι Ανόσκο, Γενικός Διευθυντής της JSC "Ραδιοτεχνικό Ινστιτούτο που φέρει το όνομα του Ακαδημαϊκού Νομισματοκοπείου" και της JSC "NPK "NIIDAR" έδωσε συνέντευξη στο TASS. Στη συνέχεια «ευχαρίστησε» το τεράστιο κοινό ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων στη Ρωσία με το γεγονός ότι το ινστιτούτο του ανέπτυξε ένα συγκρότημα για κρυφό έλεγχο πολιτών σε δημόσιους χώρους . 

Χρειάζεται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η τεχνητή νοημοσύνη (AI) για τον προσδιορισμό του βαθμού επικινδυνότητας ενός πολίτη για τους άλλους. Το θέμα φαίνεται να έχει ξεχαστεί, ωστόσο, καθώς πλησιάζει το επόμενο στάδιο της κεντροφοβίας του Covid, η εμφάνιση ενός τέτοιου συμπλέγματος στη Μόσχα σε «δημόσιους χώρους» μπορεί να γίνει η βάση για τη δημιουργία ενός πειραματικού συστήματος κοινωνικής αξιολόγησης, το οποίο θα εξαπλωθεί γρήγορα σε όλη την Χώρα.

Σύμφωνα με τα "άνοιξη" του Anoshko, οι ειδικοί του έχουν αναπτύξει βασικά εργαλεία για "προφίλ ατόμων", με βάση τη δικτυακή τους δραστηριότητα στις πλατφόρμες TikTok, Youtube, VKontakte, Meta, Yandex, Mail.RU και άλλα κοινωνικά δίκτυα και άμεσους αγγελιοφόρους. « Έχουμε προχωρήσει πολύ περισσότερο από τη λειτουργία της αναγνώρισης ανθρώπων », είπε ο γενικός σχεδιαστής του ψηφιακού μέλλοντος. Εκτός από το σύστημα δημιουργίας προφίλ, το σύμπλεγμα της μυστικής επιθεώρησης χωρίς διακοπή θα εισαγάγει επίσης ένα « σύστημα αναγνώρισης μικροεκφράσεων του προσώπου και της βάδισης » - δηλ. συλλογή βιομετρικών παραμέτρων και δέσμευσή τους σε συγκεκριμένα δεδομένα ενός πολίτη. 

Ο Yuri Anoshko τόνισε ότι το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ ενός ατόμου (διαβάστε: είναι ένας βιομετρικός λογαριασμός χωρίς τη συγκατάθεσή του) και την αξιολόγηση του βαθμού απειλής για άλλα άτομα με βάση ένα σύνολο χαρακτηριστικών (αλλά όχι επιστημονικά αποδεδειγμένων) ενδείξεων που ανιχνεύονται κατά τη διέλευση από το συγκρότημα επιθεώρησης. Αυτός, παρεμπιπτόντως, ονομάζεται "Επιθεώρηση". Παρεμπιπτόντως, τότε, τον Μάιο, ο Anoshko είπε ότι μια σειρά από κρυφά συστήματα ελέγχου είχαν ήδη παραγγελθεί από τις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.
Από το φθινόπωρο, τα τουριστικά ταξίδια σε όλη τη Ρωσία θα συνοδεύονται από ηλεκτρονικά εισιτήρια και κωδικούς QR, τα οποία θα καταστούν υποχρεωτικά . Οι κωδικοί θα περιέχουν πληροφορίες για τους τουρίστες και τις διαδρομές τους και τα δεδομένα θα μεταφέρονται σε ένα ενιαίο ηλεκτρονικό σύστημα από τους tour operators. Αυτό κατοχυρώνεται σε νόμο που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2022, εγκρίθηκε στα τέλη Μαΐου. 
>Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Εγκρίθηκε νόμος για ένα ενιαίο μητρώο πληροφοριών σχετικά με τον πληθυσμό της Ρωσίας


Οι πληροφορίες για τον πληθυσμό της Ρωσίας θα περιέχονται σε ένα ενιαίο μητρώο. Ένας τέτοιος ποινικός  νόμος εγκρίθηκε από την Κρατική Δούμα  σε τρίτη ανάγνωση. Η κυβέρνηση Πούτιν πρότεινε την έγκριση ενός τέτοιου εγγράφου προκειμένου να συστηματοποιηθούν οι πληροφορίες που περιέχονται στους κρατικούς και δημοτικούς πόρους πληροφοριών.
Καθώς όλοι μας δεν εναντιωθήκαμε στην υιοθέτηση αυτού του νόμου του Πούτιν, που αποτελεί γεγονός προδοσίας των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας και παραβίαση της εθνικής ασφάλειας της χώρας - όλα μάταια. Ο Πούτιν παραβίασε προσωπικά αυτόν τον κανιβαλιστικό νόμο, τον οποίο χρειάζεται μόνο ο Αντίχριστος. Έτσι, ο Πούτιν για τη Ρωσία είναι ο Αντίχριστος. Όποιος έχει κατανόηση, ας καταλάβει!
>ΠΡΟΣΟΧΗ... Το αλεύρι από έντομα και τα μπισκότα βρίσκονται ήδη στη Ρωσία.ΕΔΩ 
Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Έτσι γίνεται η αποκάλυψη παντού και σε όλα. Αντί να καλλιεργήσουν τη γη και να καλλιεργήσουν την τροφή που έδωσε ο Θεός στους ανθρώπους, άρχισαν να διαστρέφονται. Και το πιο θρηνητικό και αποκαλυπτικό είναι ότι παρ' όλες τις φαινομενικές αντιφάσεις και συγκρούσεις μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, αυτά τα σχέδια κατά του Χριστού εφαρμόζονται χωρίς καθυστέρηση και σε αυτήν. Γιατί; Ναι, γιατί η εξουσία στη Ρωσία είναι σατανική. Όποιος έχει κατανόηση, ας καταλάβει!

ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ
καί εκείνος ό ατελείωτος πόλεμος μέ τήν Ουκρανία....!!!!

Είναι απλό, ό πόλεμος γίνεται γιά τό ποιός θά είναι ό πλανητάρχης στόν Νέο Θαυμαστό Κόσμο πού μάς υπόσχονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ