Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Υπό τάς διαταγάς τής Νέας Τάξης ....

 Προσέξτε το αυτό!


Ο γκαλοπατζής Στράτος Φαναράς της «Metron Analysis» μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα , είπε ότι η «Δεξιά» και «η Αριστερά» «θα συγκλίνουν αναγκαστικά» και ότι η βασική αντίθεση θα είναι πλέον, η αναμέτρηση «Συστημικών και Εξωσυστημικών δυνάμεων».
Ο Γκαλοπατζής Φαναράς λοιπόν είπε:
«Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια νέα εποχή αμυντική. Η ανθρωπότητα θα ζήσει αμυντικά τα επόμενα χρόνια. Έτσι η αντίθεση που θα διαμορφωθεί θα είναι μεταξύ των συστημικών και των εξωσυστημικών δυνάμεων. Οι συστημικές δυνάμεις θα αναγκαστούν κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τις εξωσυστημικές δυνάμεις που τις βλέπουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο να σκάνε σαν φούσκες σε έναν χυλό που βράζει. Τη μια μπορεί να είναι οι αντιεμβολιαστές, την άλλη αυτοί που εφορμούν στο Καπιτώλιο ή οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Είναι ένα περιβάλλον «μεγάλων πολιτικών ανατροπών».
...Ακόμα και οι χαζοί , κατάλαβαν χοντρικά ότι ο Εφιαλτάκης Χαβαναγκίλα και ο Τσιπρέφσκι Χαβαναγκίλα είναι Καλοί Εξάδελφοι με τον Αλμπέρτο Μπουρλά Χαβαναγκίλα, και τον Μαγιορκίνη Χαβαναγκίλα.


καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ