Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Οί Μορμόνοι είναι Μασώνοι Ιλουμινάτοι!!!


Οί Μορμόνοι είναι Ιλουμινάτοι!!!


Η θρησκευτική οργάνωση ιδρύθηκε από τον υψηλόβαθμο μαέστρο μασόν Joseph Smith της γραμμής αίματος των Rothschild ο οποίος πήρε το χρίσμα της μασονίας στη μεγάλη στοά Nauvoo του Ιλινόις. Ο Smith μετέφερε στην δική οργάνωση όλα τα δόγματα, όρκους, τελετές και κανόνες οι οποίοι είναι κατά 85% ίδια με τους ιλουμινάτοι μασόνοι. Οι Μορμόνοι είναι μασόνοι πίσω από τη μάσκα του Χριστού. Έχουν την ίδια λατρεία, τα ίδια σύμβολα, τις ίδιες δομές, τους ίδιους όρκους, τις ίδιες τελετές, το ίδιο συμβούλιο των δεκατριών, τους ίδιους κανόνες, τις ίδιες αποστολές, τα ίδια πιστεύω, τα ίδια αντικείμενα, τον ίδιο στόχο, τον ίδιο εγκεφαλικό έλεγχο και την ίδια απάτη και την ίδια αδελφότητα.


Είναι μία. Η έδρα τους βρίσκεται στη Salt Lake City (πόλη αλμυρή λίμνη)στην Utah ΗΠΑ. Στην κεντρική είσοδο του ναού υπάρχει το μάτι που όλα τα βλέπει, οι κεραίες και ο άγγελος στις κορυφές του ναού ευθυγραμμίζονται με τις εκλείψεις κάτι που δίνει ενέργειες στις οντότητες του σκότους 


και στον χώρο που είναι φτιαγμένο απο γρανίτη, μάρμαρο και είναι φορτωμένο και καθαρά κρύσταλλα και το ανάποδο αστέρι συμβολίζει το κεφάλι του moloch. 

Ισχυρίζονται πώς ο Χριστός πήγε στην Αμερική και απέκτησε παιδιά με διάφορες συζύγους( για να καλύψουν την πολυγαμία που ίσχυε μέχρι το 1989. Ο σημερινός ηγέτης τους και ζωντανός προφήτης Russell Marion Nelson είχε πει πώς η πολυγαμία ήταν βασικός πυλώνας για να διατηρηθεί η εκκλησία και πώς τώρα δεν την ασκούν, ο ίδιος έχει 10 παιδιά και 57 εγγόνια. Ισχυρίζονται πώς είναι η μοναδική αληθινή εκκλησία του Χριστού και πώς το σχέδιο είναι η αναδόμηση της θρησκείας του Χριστού.

 Κάνουν μυστικές τελετές στα πνεύματα των νεκρών και τους βαφτίζουν, ο όρκος σιωπής που δίνουν τα μέλη εντός του ναού δεν μπορεί να σπάσει γιατί θα έχουν κυρώσεις, τα 16 εκατομμύρια μέλη της οργάνωσης υποχρεώνονται να πληρώσουν το 10% του εισοδήματός στην αίρεση, ο ναός αποτελείται απο πολλές αίθουσες τις οποίες γίνονται οι μυστικές τελετές. Δείτε τα μηνύματα...


Φοράνε ειδικά εσώρουχα και ειδικές ποδιές όπως οι μασόνοι, έχουν ειδική τελετή ρουχισμού που ντύνονται στα λευκά για να επικαλούνται το άγιο πνεύμα, τα μέλη λατρεύουν τον εωσφόρου εν αγνοία τούς μιας που οι ηγέτες παίζουν πολύ καλά τον ρόλο τους.

Η οργάνωση έχει εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα παιδεραστίας και έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις ενώ η ηγεσία της εκκλησίας έκανε τα πάντα για να μην βγουν τα γεγονότα στο φώς της δημοσιότητας, η μια κόρη του προφήτη τους είναι εμπλεκόμενη σε μια τέτοια υπόθεση. 


Έχουν πολλές μυστικές τελετές που τα περισσότερα μέλη δεν έχουν πρόσβαση και είναι μόνο για τους επιλεγμένους ενώ το συμβούλιο των δεκατριών κάνει τελετές στις ανώτερες οντότητες στην υπόγεια σήραγγα του ναού.

Πιστεύουν πώς ο Ιησούς και ο Εωσφόρος ήταν αδέλφια. Οι μοναδικές τελετές που γίνονται δημόσια με όλα τα μέλη είναι το βάπτισμα και το άγιο δείπνο, όλα τα υπόλοιπα γίνονται μόνο παρουσία των εκλεγμένων οι οποίοι δεν θα μιλήσουν ποτέ για ότι κάνουν εκεί, σφραγίζουν τους ουράνιους γάμους, κάνουν εξορκισμούς. Θρέφουν την πίστη τους με βάση την μασονία λατρεύοντας τον Baphomet το ανάποδο αστέρι τους που στολίζει τους ναούς πολυτελείας τους


Πιστεύουν πώς η σωτηρία τους θα έρθει ανάλογα στις καλές πράξεις που θα έχουν κάνει και για το λόγο αυτό είναι αρκετά φιλάνθρωποι. Διαθέτουν τεράστιες αποθήκες με τρόφιμα και φάρμακα και τους μαθαίνουν να μην δανείζονται.
Πρόκειται για μια εκατομμυριούχα οργάνωση με αμέτρητες μετοχές στην αγορά και είναι στις πρώτες 50 θέσεις. Έχουν μετοχές σε ασφαλιστικές εταιρίες, στον τουριστικό κλάδο, σε ξενοδοχεία, σε μεγάλα σημαντικά περιοδικά και πολλές άλλες δραστηριότητες. Κλασικές δραστηριότητες των μασόνων. Κηρύσσουν τον λόγο του ζωντανού προφήτη τους με την ίδια βαρύτητα σαν να ήταν του Ιησού Χριστού. Έχουν επίσης μια υπόγεια σήραγγα σε ένα βουνό της salt lake city όπου κρατούν τα δεδομένα των μελών, σημαντικά έγραφα οικογενειών και κρατών. Η σήραγγα είναι σε βουνό γρανίτη με επικάλυψη ατσάλι και αποτελείται απο 6 μεγάλες σήραγγες αντιπυρηνικές. Η ηγεσία λέει πώς αυτά τα δεδομένα θα είναι ασφαλής για τις επόμενες γενιές.
Έχουν μουσείο καλών τεχνών, πανεπιστήμιο και σχολές και επιστρατεύουν μέλη για να διευκολύνουν την ΝΤΠ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ