Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου γιά τόν Σαλβίνι .


Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους6Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους
ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΡΑΜΠ, ΟΡΜΠΑΝ, ΛΕΠΕΝ, ΚΟΥΡΤΖ, ΜΕΥ, ΠΕΤΡΥ, ΒΙΛΝΤΕΡΣ ..   
Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…Το νέο ιερό τοτέμ της εν Ελλάδι ακροδεξιάς, ο Ματτέο Σαλβίνι, πιστός στα χνάρια του Τράμπ προσκύνησε κι αυτός με τη σειρά του τους Εβραίους δείχνοντας σε όλους (όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα) ότι η ακροδεξιά θα αποτελεί πάντοτε δεκανίκι του συστήματος και του παγκόσμιου κεφαλαίου.
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ο σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με τον Σαλβίνι, ήταν η συνεργασία με το Ισραήλ ενάντια στην τρομοκρατία (!), η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και η αναστροφή του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!
Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους2«Όποιος θέλει ειρήνη, υποστηρίζει το δικαίωμα στην ύπαρξη και την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ! Βρέθηκα, μόλις, στα βόρεια σύνορα του Λιβάνου απ’ όπου οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Χεζμπολάχ περνούν μέσα από τούνελ και οπλίζουν πυραύλους για να επιτεθούν στο προπύργιο της Δημοκρατίας στην περιοχή».
Το Ισραήλ, λοιπόν, σύμφωνα με τον μεγάλο εθνικιστή, φασίστα, ηγέτη και λυτρωτή Σαλβίνι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ