Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΟΜΩΣ Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
Ηδη στα 640 ο Μωαμεθανισμός εξηφάνισε ταχέως τα 7/8 του Ελληνισμού (άνθρωποι και εδάφη) και θα κατέστρεφε και το υπόλοιπον τμήμα (ο Χαλίφης Μωαβίας είχε ήδη ιδρύσει ναυτικήν βάσιν στην Κύζικον) εάν δεν συνέβαινε να εφευρερθή τότε το Υγρόν Πυρ. Το Υγρόν Πυρ κατέκαιγε τα προσεγγίζοντα πλοία και οι Μωαμεθανοί κατατρόμαξαν, το εφοβήθησαν πολύ, τα μάζεψαν και έφυγαν και ούτως διεσώθημεν!
Σήμερον είναι άγνωστος η σύνθεσις του Υγρού Πυρός, όμως η Ευρώπη διαθέτει επί της Φυσικοχημείας άφθονα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα και αρίστους επιστήμονας. Επομένως, ας επικεντρωθή εκεί η επιστημονική μας έρευνα, να επανευρεθή η χημική σύστασις του Υγρού Πυρός, οπότε και δεν θα έχομε πρόβλημα πλέον!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Μήπως αντί για διάπυρο μιγμα μαζούτ-πίσσας...ήταν πλάσμα θερμικής ισχύος που τους πλάκωνε σαν σεντόνι και τους τσουρούφλιζε;;...
    Αν είναι έτσι...τότε κάποιο μυστικό Ελληνικό Ιερατείο ιδρυθέν στην απωτέρα Αρχαιότητα (από εποχής Εκστρατειών Διονύσου κι εκείθεν) στο υπερκρίσιμο αυτό σημείο οριστικού αφανισμού της ελληνικής φυλής, αποφάσισε να βγάλει από μυστική του κρύπτη ένα τέτοιο υπερόπλο!
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΡΕΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ