Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΙΣ: Την μία ημέραν το Συμβούλιον Εφετών εξέδωσε απόφασιν συμφώνως προς την οποίαν ΔΕΝ εκδίδονται στην Τουρκίαν τρείς Τούρκοι αξιωματικοί. Ητο μία απολύτως ΟΡΘΗ απόφασις που επηνέθη από καθηγητάς της Νομικής σχολής.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΑΞΙΣ: Η Τουρκία αντέδρασε άσχημα, με ιταμές απειλές, τέτοιες που εκτοξεύει συνήθως ο Σουλτάνος απέναντι σε απειθείς Ραγιάδες!!
ΤΡΙΤΗ ΠΡΑΞΙΣ: Την επομένην ακριβώς ημέραν το Συμβούλιον Εφετών εξέδωσε απόφασιν συμφώνως προς την οποίαν ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ στην Τουρκίαν οι επόμενοι τρείς Τούρκοι αξιωματικοί. Διά την ιδίαν ΑΚΡΙΒΩΣ υπόθεσιν Η απόφασις της επομένης είναι η ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ αυτής της προτεραίας!! Συγχρόνως ο Εισαγγελεύς ασκεί έφεσιν κατά της πρώτης αποφάσεως!
ΣΧΟΛΙΟΝ:
Ντρέπομαι πραγματικά διά την αηδιαστικνή δουλικότητα μιάς ελληνικής κοινωνίας εξαθλιωμένης που θαπρεπε να προτιμά την εντιμότητα από τον ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΝ ραγιαδισμόν!!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΕΙΣΕΤΙ:
Οτι πέραν του εθνικού εξευτελισμού, η παράδοσις του ικέτου αποτελεί πράξιν ΜΙΑΡΑΝ υπό την πλήρη κυριολεκτικήν θεολογικήν έννοιαν της λέξεως και ότι βαρέως τιμωρούν οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΟΣΜΟΙ τον παραβάτην και επομένως θα πρέπει η Ελλάς να αναμένη την δικαίαν τιμωρίαν της, δεδομένου μάλιστα ότι συμπεριφέρεται ΜΙΑΡΩΣ διά δευτέραν φοράν, της πρώτης ούσης της ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΟΤΣΑΛΑΝ, που ήτο πράξις ΜΙΑΡΑ και συγχρόνως ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΙΣΧΡΗ, ΠΟΤΑΠΗ και ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ!
Ντρέπομαι γιά το κατάντημά σου Ελληνα!!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Mπράβο εις τον συντάκτην που αναφέρθηκε εις την ιερότητα της Ικεσίας και την θετικήν ανταπόκρισην την οποίαν απαιτήται να έχει. Τις έχων αντίθετην γνώμην ιεροσυλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ