Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ἀποκάλυψις!!! Τὸ ῥωσσικὸ ἀεροσκάφος δὲν ἔπεσε ἀπὸ τεχνικὴ βλάβη!!!...στό αεροπλάνο επέβαιναν τουλάχιστον 21 ανώτεροι αξιωματικοί καί κυβερνητικοί αξιωματούχοι....!!!!

Ἀποκάλυψις!!! Τὸ ῥωσσικὸ ἀεροσκάφος δὲν ἔπεσε ἀπὸ τεχνικὴ βλάβη στὴν Μαύρη Θάλασσα!!!

Στην ρωσσική έκδοση LIFE.Ru δημοσιεύθηκε λίστα, που περιλαμβάνει 75 ονόματα από τα 92, που φέρονται να ήταν επιβάτες της πτήσεως του αεροσκάφους Tu-154, που έπεσε στην θάλασσα στις 25 Δεκεμβρίου για άγνωστους λόγους.


Το περίεργο της ειδήσεως είναι ότι μόνον 54 από αυτά τα ονόματα είναι πλήρη, δηλαδή περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο και όνομα πατρός.

Η πτήση ήταν στρατιωτική και είναι μάλλον απίθανο το Υπουργείο Αμύνης να μην γνώριζε τα πλήρη στοιχεία των επιβατών.

Μάλλον στο αεροπλάνο επέβαιναν τουλάχιστον 21 ανώτεροι αξιωματικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που για ευνοήτους λόγους το Υπουργείο Αμύνης φρόντισε να αποκρυβούν τα πλήρη στοιχεία τους.

Ένα δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και 17, που δεν αναφέρονται καθόλου τα ονόματα τους στην λίστα.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ