Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΕΣΒΗ;!!!!!


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ MIND CONTROL ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!...

    Τώρα τελευταία, διάφορα σάιτ ξαναβάζουν αναρτήσεις περί mind control σε πολιτικά πρόσωπα, παρουσιαστές, σελέμπριτις, αλλά και σε εκτελεστές τρομοκρατικών χτυπημάτων. Χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Lu2gpeMjsmg

    Καλά ως εδώ, αλλά συγχύζομαι όταν βλέπω να εντάσσουν και τον Τσίπρα σε αυτές τις περιπτώσεις.

    Όχι ρε παιδιά, αυτός ο γελοίος ο Τσίπρας ήταν ήδη προγραμματισμένος από μικρός για τον σημερινό ρόλο. Δεν θυμάστε την εκπομπή με την Παναγιωταρέα;

    Όσο για την συμπεριφορά του στην έξοδο από το δωμάτιο των 17 ωρών, απλά του είπαν κάθετα να ξεχάσει οποιαδήποτε πρωτοβουλία θέλει να πάρει στην πορεία των διαπραγματεύσεων ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, και του έσπασαν απότομα τον τσαμπουκά. Όχι ότι θα έκανε κάτι καλό για την Ελλάδα δηλαδή εάν τον άφηναν να φερθεί ως πραγματικός πρωθυπουργός... Το ποιόν, την καταγωγή και την αποστολή της οικογένειάς του τα γνωρίζαμε ήδη κάποιοι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αρκετά χρόνια πριν.

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ..ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

    Όχι, δεν πρόκειται να πάει μια μέρα σε πρόγραμμα αποκατάστασης ως θύμα mind control, όπως η κοπέλα στο βίντεο. Στην κρεμάλα θα πάει για εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού. Εκτός κι αν προλάβει να ανέβει στο ελικόπτερό του.

    Η Ελλάδα από το 1974 έχει περάσει από τους Ροθτσάιλντ στα χέρια των Ροκφέλερ (και οι δυο Χαζάροι σιωνιστές, τους ανήκει όλη η Δύση).
    Από το 2010, τέσσερα πρόσωπα είναι τα πιο πολύτιμα εργαλεία τους στην Ελλάδα και τα προστατεύουν ανελλιπώς, έχοντάς τους και έτοιμα ελικόπτερα φουλαρισμένα με βενζίνη για να τα φυγαδεύσουν: Γιωργάκης – Αλεξ – Μπεκρομπουτάρ - Καμιναμίν. Ξέρετε τί γιορτάζουν και οι 4 τους αυτές τις ημέρες;...ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ!

    Αρκετά λοιπόν με το «πιντί» (παιδί)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ