Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ...ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...!!!


Η τεχνολογία τους είναι πανάρχαια. Τήν χρησιμοποιούν ακόμα από τά υπόγεια βασίλειά τους. Έχουν πολλές μηχανές πού δέν φαντάζεστε...οί άνθρωποι είναι τροφή τους...μήν απορείτε μέ τίς εκατοντάδες εξαφανίσεις πού γίνονται ανα τόν κόσμο...στις ΗΠΑ, πάνω από 800.000 παιδιά, κάτω των 18, εξαφανίζονται κάθε χρόνο.!!!στην Ελλάδα, 105.000 μόνο τό 2009!!!
Τό σήμα τους τό V , έγινε διεθνές σήμα νίκης , είναι τά κέρατα τού Σατανά, καί  ή χαρακτηριστική κίνηση τού Τσώρτσιλ ...το 1941... ο Ουίνστον Τσόρτσιλ καθιερώνει το σήμα της νίκης με υψωμένα τα δύο δάχτυλα του χεριού (σχηματίζοντας το γράμμα V της λέξης Victory..!!!).  Τί υπονοούσε; ποιά νίκη καί κατά ποίων ; Γιά ποιόν πραγματικό λόγο έγινε ό Β΄Π.Π...;!!!
Στην Kabala: "Το νόημα για το Εβραϊκό γράμμα V (Van) είναι« καρφί ». Τώρα, «Το Καρφί» είναι ένα από τα κρυφούς τίτλους του Σατανά στην Αδελφότητα του Σατανισμού. Αλλωστε χαρακτηριστικό σήμα του είναι το πεντάκτινο αστέρι.
 Ένα άλλο σήμα της ειρήνης που γίνεται με το χέρι είναι το Vulcan. Υποτίθεται ότι σημαίνει «Live Long and Prosper " και το έχουμε δει στο Star Trek. Ο Vulcan από όπου πήρε το όνομα ο πλανήτης στην σειρά Star Trek ,ήταν μια θεότητα που συνδέθηκε με τη φωτιά,τους κεραυνούς, και το φως. Το φεστιβάλ προς τιμήν του ονομάστηκε η Vulcanalia στο οποίο προσφέρονταν ανθρώπινες θυσίες
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...δείτε  ΕΔΩ
καί ΕΔΩ



3 σχόλια:

  1. Κα Βλάχου συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το βίντεο με τον Μητροπολίτη Αντώνιο Σουρόζ.
    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σέ ευχαριστώ πολύ πού επισκέπτεσαι τό μπλόκ μου. Ελπίζω νά προσφέρω ότι μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τιμή είναι δική μου.
    Φυσικά και προσφέρετε πολλά.
    Ο Τριαδικός Θεός (όπως κι αν τον αντιλαμβάνεται κανείς, πάντως για τον ίδιο πρόκειται)
    να σας δίνει προστασία και δύναμη!
    Κ-Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ