Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων αρνήθηκε να συναντηθεί με ρωσική αντιπροσωπεία .

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπόνερ αρνήθηκε να συναντηθεί με ρωσική αντιπροσωπεία για να συζητήσουν σχετικά με τη συριακή κρίση, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.
Η Ρωσία είχε ανακοινώσει στις 2 Σεπτεμβρίου την αποστολή της αντιπροσωπείας αυτής με την ελπίδα να παρέμβει στη συζήτηση στο Κογκρέσο σχετικά με την ανάληψη η μη στρατιωτικής δράσης κατά του συριακού καθεστώτος. Η Μόσχα αντιτίθεται έντονα σε μια στρατιωτική επέμβαση κατά της συμμάχου Συρίας.
Εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον, τον οποίο επικαλέσθηκε το CNN, δήλωσε ωστόσο ότι η επίσκεψη της αντιπροσωπείας αυτής θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.
"Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στη Γερουσία και στο Κογκρέσο και να έχουμε διάλογο μαζί τους πριν από τις 9 Σεπτεμβρίου" οπότε θα συνέλθει το Κογκρέσο, δήλωσε τη Δευτέρα η Βαλεντίνα Ματβιένκο, πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ρωσίας. 


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ