Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

"Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ"



Έχετε μια χρόνια εκφυλιστική ασθένεια; Αν ναι, το πιο πιθανό είναι ότι σας έχουν πει «είναι όλα στο μυαλό σου»

Ίσως αυτό να μην είναι και τόσο μακριά από την αλήθεια… γιατί η ρίζα του προβλήματος μπορεί να είναι στο στόμα σου.
Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των οδοντιάτρων έχουν πλήρη άγνοια για τους πιθανούς κινδύνους υγείας στους οποίους εκθέτουν τους ασθενείς τους, κίνδυνοι οι οποίοι μπορεί να εκδηλωθούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.
 Ο Δρ Πράις, ήταν οδοντίατρος και ερευνητής ο οποίος ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για σπουδές σχετικές με την οδοντοστοιχία, τα οστά  και την διατροφή των ιθαγενών πολιτισμών  που δεν είχαν την «χάρη» του μοντέρνου τρόπου διατροφής. Γύρω στο 1900, ο Πράις υπέφερε από διαρκείς μολύνσεις  εκεί που είχε κάνει απονευρώσεις και άρχισε να υποψιάζεται ότι τα απονευρωμένα δόντια  παρέμεναν μολυσμένα, παρ όλη τη θεραπεία. Τότε, μια μέρα, πρότεινε σε μια γυναίκα, η οποία είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι  τα τελευταία έξι χρόνια, να κάνε εξαγωγή του δοντιού της, παρόλο που φαινόταν εξωτερικά ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα.Εκείνη συμφώνησε, οπότε εξήγαγε το δόντι της και το τοποθέτησε κάτω από το δέρμα ενός κουνελιού. Το κουνέλι ανέπτυξε ακριβώς την ίδια παραμορφωτική αρθρίτιδα που είχε και η γυναίκα και πέθανε από τη μόλυνση 10 μέρες αργότερα. Η γυναίκα όμως, όντας ελεύθερη από το τοξικό δόντι, αμέσως ανέκτησε την υγεία της  και μπορούσε να περπατάει χωρίς καν τη βοήθεια μπαστουνιού.
 Ο Δρ. Πράις συνέχισε και έγραψε δύο βιβλία το 1922 όπου κατέγραφε τα αποτελέσματα των ερευνών του τα οποία αναφέρονταν στην σχέση μεταξύ της οδοντικής παθολογίας και των χρόνιων παθήσεων. Δυστυχώς το έργο του θάφτηκε σκόπιμα για 70 χρόνια, μέχρι που τελικά ένας ενδοδοντολόγος  επονομαζόμενος Τζόρτζ Μέινινγκ  (George Meining), αναγνώρισε τη σπουδαιότητα του έργου του Πράις  και αποφάσισε να εκθέσει την αλήθεια.
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ