Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Βόμβα: Aυθαίρετες όλες οι Εκκλησίες των τελευταίων 24 ετών

 «Βόμβα μεγατόνων» ενεργοποίησε με μια μόνο υπογραφή του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης μετατρέποντας σε αυθαίρετα και ενδεχομένως κατεδαφιστέα όλα τα εκκλησιαστικά κτίσματα, Ναούς, Μονές, μητροπολιτικά μέγαρα και κάθε λογής κτίσμα που χτίστηκε από το 1988 μέχρι σήμερα με άδεια της Ναοδομίας.

Στις 12 Μαρτίου το Β΄ Τμήμα του νομικού Συμβουλίου του Κράτους συνεδρίασε για να απαντήσει στο ερώτημα «Ποια υπηρεσία είναι αρμόδια για την έκδοση των οικοδομικών αδειών, των έλεγχο της εκτέλεσης των οικοδομικών εργασιών και την έκδοση των αντιστοίχων διοικητικών πράξεων στα κτίρια που αναφέρονται στο άρθρο 47 παρ2 του ν.590/77 περί Κ.Χ. της Εκκλησίας της Ελλάδος».

Έτος αναφοράς ήταν το 1988 τότε δηλαδή που καταργήθηκε ο ΟΔΕΠ. Ο Οργανισμός Διαχείρισης Εκκλησιαστικής Περιουσίας στην δικαιοδοσία του οποίου ήταν και οι υποθέσεις που αφορούν στην Ναοδομία. 

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ