Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παγκόσμια οικονομική καταστροφή για ηλίθιους!!


katohika.blogspot.com/
Από την αρχή που ξεκίνησε το κατοχικά νέα ειχαν σαν στόχο την αφύπνιση,ενημέρωση σε όλη την εναλλακτική πληροφορία που μας κρύβουν εντέχνως οι υπνωτιστές μας !! Όσο διαρκεί αυτό το ταξίδι μας και εμείς έχουμε γίνει πιο ενημερωμένοι λόγω έρευνας άλλα πιστεύουμε και ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν πλέον μια νέα ματιά για τα πραγματικά γεγονότα , όπως ελπίζουμε ότι πολλοί πια έχουν καλύτερη μελλοντική ματιά !! Εμείς έχουμε καταλήξει πλέον ότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος για όλα όσα έρχονται , είμαστε τόσο πολύ βέβαιοι για ότι πρόκειται να συμβεί που ήδη έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία μιας πατέντας για καλλιέργεια μέσα στο σπίτι (που θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα) όπως και έχουμε ξεκινήσει τις απαραίτητες αποθηκεύσεις ,όχι μόνο σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά και σε εργαλεία κοκ!
Από σήμερα θα παρατηρήσετε ότι το κατοχικά νέα θα στρέψει την ερευνά του σε πολύ πιο σκληρές πληροφορίες και πολύ πιο απόλυτες!

Αυτό σημαίνει ότι η γλώσσα θα σκληρύνει , ότι οι ευγένειες σε θεσμούς ,ιδέες κλπ θα εκλείψουν !!
Όποιος σέβεται το εαυτό του πρέπει να έχει και την ικανότητα να υπερασπίσει τα πιστευω του και να τα κάνει φανερά ακομα και πριν αυτά έρθουν!
Εμείς από εδώ κα πέρα θα ρισκάρουμε σε θέσεις και μελλοντικά γεγονότα!
Δεν θα το κάνουμε γιατί σας αγαπάμε ,άλλα γιατί όσο πιο πολλοί είμαστε ΤΟΤΕ...ΤΟΣΟ πιο πολύ προστασία θα έχουμε όλοι
...άρα κοιτάμε τον κώλο μας
..και είμαστε από εδώ και πέρα πολύ θυμωμένοι αν δεν αρχίσετε να κοιτάτε και τον δικό σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ