Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Το χτεσινό χτύπημα στο Όσλο και οι πυροβολισμοί που έλαβαν μέρος είναι γεμάτο ανακρίβειες



H Αστυνομία του Όσλο διενεργούσε άσκηση με εμπλοκή βόμβας πριν το τρομοκρατικό χτύπημα. Άλλο ένα παράδειγμα του πως σχεδόν κάθε τρομοκρατικό χτύπημα συνοδεύεται με μια άσκηση που συνήθως περιέχει ακριβώς το ίδιο σενάριο με αυτό που στην συνέχεια συμβαίνει. Η αστυνομία του όσλο διενεργούσε άσκηση βόμβας σε τοποθεσία κοντά στην όπερα του Όσλο 48 ώρες πριν το χτύπημα στο κυβερνητικό κτήριο της Νορβηγικής πρωτεύουσας...
Σύμφωνα με την μεταφρασμένη έκδοδη του "AFTENPOSTEN REPORT" η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ενεργοποίησε εκρητικά σε εκπεδευτικό κέντρο στο κέντρο του Όσλο 200 μέτρα απο την όπερα, αλλά ξέχασε να ενημερώσει το κοινό..
Η άσκηση έλαβε μέρος την τετάρτη και είχε να κάνει με αντιτρομοκρατικές μονάδες που θα επιτίθενται σε μη χρησιμοποιούμενο κτήριο με βόμβες και πυροβολισμούς..
Η αστυνομία χρειάστικε να απολογηθεί δημόσια για το γεγονός του οτι δεν δημοσιοποίησε την άσκηση.
Αν και είναι πολύ νωρίς να κριθεί η φύση της άσκησης, δίνει στο κράτος μια δικαιολογία να προκύψουν οποιαδήποτε στοιχεία της συνενοχής που θα αποκαλυφθούν στην πραγματική επίθεση, αυτό έχει συμβεί όλος τυχαίος.. σε προηγούμενα σημαντικά γεγονότα τρόμου, καισυμπεριλαμβανομένου του 7/7 και του 9/11.
prisonplanet.com
μετάφραση anti-ntp.blogspot.com

Το χτεσινό χτύπημα στο Όσλο και οι πυροβολισμοί που έλαβαν μέρος λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας είναι ήδη γεμάτο ανακρίβειες και γεγονότα που δεν βγάζουν νόημα.
Ερωτήσεις που χρειάζονται παραπάνω έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί ποιος ωφελείται από το συμβάν.-
Οι αρχές ανέφεραν ότι ο άνδρας που πυροβολούσε συνεχώς σε κατασκήνωση νεολαίας έχει άμεση σχέση με τους βομβαρδισμούς στο κυβερνητικό κτήριο.- Ένας αυτόπτης μάρτυρας των εκρήξεων που εβρίσκετο 200 μέτρα μακριά απο την έκρηξη κάλεσε στο show του άλεξ Τζόουνς και ανέφερε οτι υπήρχε άσκηση για εξουδετέρωση βόμβας ακριβώς την προηγούμενη ημέρα!-
Σύμφωνα με τον Νορβηγό Μάρτυρα που έστειλε και email, ο πατέρας του τυγχάνει να είναι ειδικός σε εκρυκτικές ύλες, εξέτασε το τοπίο που εξεράγει ο μηχανισμός, και αναφέρει οτι λόγο του σχεδιασμού, των ζημιών αλλά και των συντριμμιών, η έκρηξη προφανώς προήλθε υπόγεια!
Υπάρχουν αναφορές οτι είχε διακοπεί η κυλοφορία του δρόμο για να πραγματοποιηθούν υπόγεια έργα την ίδια οδό.
Αυτή η αναφορά δεν συμβαδίζει με την επίσημη οπου μιλάει για βόμβα σε αυτοκίνητο.
Την παρασκευή ήταν μέρα αργίας στην Νορβηγία και το κτήριο που βομβαρδίστηκε ήταν σχεδόν άδειο, εξού και μόνο 7 οι νεκροί. ΟΙ daily mail αναφέρουν: "Ευτυχώς, είναι εθνική αργία στην Νορβηγία και δεν υπάρχει αρκετή προσέλευση σε γραφεία, σε αντίθεση με άλλες μέρες."
Το ερώτημα όμως είναι το εξής:
Γιατί οι "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" που συνήθως θέλουν να προκαλούν τις μεγαλύτερες δυνατόν απώλειες να επιλέξουν μια μέρα και αργίας και ένα κτήριο που θα έχει τις λιγότερες απώλειες;
θυμηθείτε:
H Νορβηγία ήταν κατά της χρηματοδότησης της Ελλάδας δηλαδή των γαλλογερμανικών τραπεζών και μάλιστα το απέδειξε όταν τον περασμένο Μάιο αρνήθηκε την συμμετοχή στην χρηματοδότηση.
Είναι έξω από την Ευρωζώνη
Τάχθηκε υπερ της άμεσης απομάκρυνσης όλων των στρατιωτών εως την 1η Αυγούστου.
H Νορβηγία θα υποστηρίξει τους Παλαιστινίους που πρόκειται να ασκήσουν πιέσεις για αναγνώριση της ανεξαρτησίας του κράτους τους από τα Ηνωμένα Έθνη, λέει ο Νορβηγός Υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr Store.Ο υπουργός μιλούσε μετά τις συνομιλίες του στο Όσλο με την Εθνική Παλαιστινιακή Επικεφαλής Διοίκησης Μαχμούντ Αμπάς.
http://katohika.blogspot.com/2011/07/blog-post_74.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ