Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟ


«Βίντεο με το νεκρό σώμα ενός εξωγήινου που βρέθηκε στην παγωμένη Σιβηρία, αναρτήθηκε στο YouTube, στις 14 Απριλίου
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τον Μάρτιο, στην περιοχή αυτή υπήρχαν πολλές αναφορές για UFO, κάποιες από αυτές τις αναφορές, συνδέθηκαν με στρατιωτικές ασκήσεις που έγιναν σε κοντινή στρατιωτική βάση.
Ο διευθυντής σύνταξης της τοπικής εφημερίδας Kabansk υποψιάστηκε ότι ήταν το σώμα ενός νηπίου στο βίντεο και ειδοποίησε την αστυνομία, έτσι το τμήμα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών του υπουργείου της χώρας, ξεκίνησε έρευνα.
χωρικοί της περιοχής δήλωσαν ότι πριν να βρεθεί το πτώμα του Ε.Τ. είδαν ένα UFO με ροζ φώτα που αναβόσβηναν.
Αλλά όταν εντόπισαν το άτομο που βρήκε τον Ε.Τ. και το ανέκριναν, ομολόγησε πως ο Ε.Τ. κατασκευάστηκε από δέρμα κοτόπουλου παραγεμισμένο με ψωμί. Επειδή η ανάρτηση του βίντεο δεν θεωρείται αδίκημα, οι αστυνομικοί έκαναν απλά μια αυστηρή σύσταση στον δημιουργό του.»

Επειδή εγώ είμαι πολύ καχύποπτη με τις τόσο εύκολες διαψεύσεις σε θέματα πού έχουν να κάνουν με μυστηριώδεις εμφανίσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων ή «εξωγήινων» όντων , δεν θα το πιστέψω γιατί δεν με πείθει πώς κάποιος παραγέμισε με ψωμί ένα κοτόπουλο για να φτιάξει ένα βιντεάκι. Αυτά είναι κόλπα των μυστικών υπηρεσιών πού αναλαμβάνουν να εξαφανίζουν τα ίχνη τέτοιων αποκαλύψεων.
Βέβαια, προσωπικά δεν πιστεύω και πολύ ότι ήταν το άψυχο σώμα εξωγήινου, μάλλον ήταν ενός εσωγήινου.
Στις αρχές του περασμένου αιώνα, είχε γραφεί σε εφημερίδα της Ρωσίας, πώς στην Σιβηρία , σε γεωτρήσεις πού γινόντουσαν για ανεύρεση πετρελαίου, ξαφνικά έντρομοι οι εργάτες είδαν να πετάγεται από την τρύπα πού είχαν ανοίξει , ένα ανθρωπάκι κάποιων εκατοστών και να τρέχει πάνω στους πάγους. Πάθανε σόκ όλοι όσοι ήταν μπροστά στο γεγονός πού πιθανών να το συνδύασαν με καλικάτζαρο ή διαβολάκι πού βγήκε από τά βάθη της γής , πού μερικοί δεν ξαναπήγαν στην δουλειά τους.
Τέτοιες αναφορές βέβαια υπάρχουν πολλές για υπογήινα όντα καθώς και για ατια πού βγαίνουν από λίμνες ή την θάλασσα.

Οστό που βρέθηκε στη Σιβηρία «ανήκε σε άγνωστο είδος ανθρώπου». Ερευνητές που πραγματοποίησαν γενετικές εξετάσεις σε ένα οστό που βρέθηκε σε σπηλιά της Σιβηρίας έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι δεν προέρχεται από σύγχρονο άνθρωπο ούτε από τον άνθρωπο του Νεάντερταλ. Αν τα ευρήματα επιβεβαιωθούν, ένα ακόμα είδος θα πρέπει να προστεθεί στο οικογενειακό μας δέντρο. Το οστό ενός ανθρώπινου δάχτυλου βρέθηκε το 2008 σε μια απομονωμένη σπηλιά των ορέων Αλτάι στη Σιβηρία. Οι Ρώσοι ερευνητές που το εντόπισαν δεν του έδωσαν τότε σημασία, υποθέτοντας ότι προερχόταν από τους Νεάντερταλ που είναι γνωστό ότι ζούσαν στην περιοχή μέχρι πριν από 30.000 χρόνια. Την υπόθεση αυτή ανατρέπει τώρα η ομάδα του Σβάντε Πάαμπο, κορυφαίου ειδικού στο Ινστιτούτο Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ στη Λειψία της Γερμανία (είχε γίνει διάσημος για τον προσδιορισμό της πρώτης γενετικής αλληλουχίας από οστά Νεάντερταλ). O Δρ Πάαμπο αναφέρει στο περιοδικό Nature ότι το γενετικό υλικό από το οστό της Σιβηρίας (και συγκεκριμένα το μιτοχονδριακό DNA) δεν ταιριάζει με το DNA ούτε του Homo sapiens oύτε του Homo neandertalensis. Αυτό υποδηλώνει ότι ανήκει σε άγνωστο μέχρι σήμερα είδος του γένους Homo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ