Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ




ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


Στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των νήσων Fernando de Noronha στον Ατλαντικό επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες για την ανεύρεση του Airbus A-330 της Air France που αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αφού σε εκείνη την περιοχή ήταν η τελευταία επαφή της πτήσης AF 447 με τα ραντάρ, σύμφωνα με τις Αρχές της Βραζιλίας.
Αναπάντητα ερωτήματα αφήνει το περιστατικό με το αεροσκάφος τύπου Airbus A-330 της Air France, αφού τόσο ο συγκεκριμένος τύπος αεροπλάνου, όσο και η γαλλική αεροπορική εταιρία θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και ασφαλή, με σχεδόν υποδειγματικό ιστορικό ατυχημάτων.
Μασάνε τα λόγια τους οι ειδικοί που αναζητούν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, αλλά κανένας δεν μιλά για την παράξενη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί τόσες μυστηριώδης εξαφανίσεις. Αν και αποφεύγετε το πέρασμα από την συγκεκριμένη περιοχή , βάση της πορείας που έχει χαρτογραφηθεί από τις διεθνής αερογραμμές, πιθανών και να παρέκκλινε της πορείας του, ή ακόμα, η παράξενη ηλεκτρομαγνητική δίνη να είχε μεγαλύτερο πεδίο δράσης και να δημιούργησε προβλήματα στα ηλεκτρικά μέρη του αεροπλάνου με αποτέλεσμα την πτώση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ