Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Σύνοδοι Κορυφής




Κάποιοι πρέπει να αποφασίζουν για μας …χωρίς εμάς. Και αυτό το κάνουν σε δύση και ανατολή με τις συνόδους τους που συχνά καταλήγουν σε μια ανανέωση της «τάξης των πραγμάτων» και σε πολέμους.
..............................

...........

...
Στο Λονδίνο αρχίζει σήμερα το βράδυ η Σύνοδος Κορυφής των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών και αναδυόμενων οικονομιών του κόσμου με αντικείμενο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα στο Στρασβούργο, για να πάρει μέρος στην εορταστική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στην οποία θα κυριαρχήσει το θέμα του Αφγανιστάν.
Αρχισαν σήμερα στη Ντόχα του Κατάρ οι εργασίες της 21ης αραβικής συνόδου κορυφής παρουσία του Σουδανού προέδρου Ομαρ ελ-Μπασίρ, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΔΠΔ , αλλά απόντος του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ