Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ποια είναι η μεγαλύτερη διεθνής εγκληματική οργάνωση στον κόσμο; Με 96,7 εκατομμύρια μέλη, είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

 Το CCP (ΚΚΚ) είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο



Πρωταρχικός στόχος του Πεκίνου είναι η κυριαρχία...όχι μόνο η κυριαρχία του πλανήτη Γη αλλά

και στα κοντινά μέρη του ηλιακού συστήματος.

Ο κομμουνισμός, είτε πρόκειται για τον Μπάιντεν, είτε για το WEF,είτε για την Κίνα, είναι ουσιαστικά οργανωμένο έγκλημα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και της μαφίας;

Gordon G. Chang

Το καθεστώς της Κίνας διακινεί παράνομα ναρκωτικά, προστατευόμενη άγρια ζωή και ανθρώπους. Ξεπλένει μετρητά και συμμετέχει σε επιθέσεις ransomware. Κλέβει πνευματική ιδιοκτησία. Η κυβερνώσα ομάδα, ως θέμα κρατικής πολιτικής, δολοφονεί ανθρώπους για τα όργανά τους.

Το κινεζικό κράτος δεν είναι μόνο ένας επικίνδυνος διεθνής παράγοντας- είναι επίσης ένας κοινός εγκληματίας. Ίσως θα έπρεπε να πούμε ότι είναι ένας ασυνήθιστος ή κρατικός εγκληματίας, το πιο ισχυρό και ύπουλο είδος.

Ποια είναι η μεγαλύτερη διεθνής εγκληματική οργάνωση στον κόσμο; Με 96,7 εκατομμύρια μέλη, είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Η "Στρατηγική για την καταπολέμηση του διεθνικού οργανωμένου εγκλήματος" της κυβέρνησης Ομπάμα, που εκδόθηκε το 2011, ορίζει το "διεθνικό οργανωμένο έγκλημα" ως "αυτοδιαιωνιζόμενες ενώσεις" που λειτουργούν διεθνώς "με σκοπό την απόκτηση εξουσίας, επιρροής, χρηματικών ή/και εμπορικών κερδών, εν όλω ή εν μέρει με παράνομα μέσα". Οι οργανώσεις αυτές προστατεύουν τον εαυτό τους "μέσω ενός μοτίβου διαφθοράς ή/και βίας".

Αυτό περιγράφει απόλυτα το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το Κόμμα δεν εμπίπτει στον ορισμό του Ομπάμα είναι ότι δεν έχει "οικονομικό κέρδος" ως "πρωταρχικό του στόχο".

Πρωταρχικός στόχος του Πεκίνου είναι η κυριαρχία - όχι η κυριαρχία - του πλανήτη Γη και των κοντινών περιοχών του ηλιακού συστήματος. Ο Σι Τζινπίνγκ εργάζεται για να επιβάλει το κινεζικό σύστημα της αυτοκρατορικής εποχής, στο οποίο οι αυτοκράτορες πίστευαν όχι μόνο ότι είχαν την εντολή του Ουρανού να κυβερνήσουν την tianxia ή "όλα κάτω από τον Ουρανό", αλλά και ότι ήταν υποχρεωμένοι από τον Ουρανό να το κάνουν. Επιπλέον, οι αξιωματούχοι της Κίνας, αρχής γενομένης από το 2017, μίλησαν δημοσίως για το φεγγάρι και τον Άρη ως κυρίαρχο κινεζικό έδαφος, μέρος της Λαϊκής Δημοκρατίας.

Αυτή η επεκτατική κινεζική αντίληψη έχει πολλές επιπτώσεις, αλλά μία από αυτές είναι ότι το καθεστώς της Κίνας δεν πιστεύει ότι δεσμεύεται από τους νόμους της διεθνούς κοινότητας. Το καθεστώς της Κίνας, με αυτή τη νοοτροπία, πιστεύει ότι ό,τι κάνει εξ ορισμού είναι εντός του δικαιώματός του και επομένως δεν είναι εγκληματικό.

Η Κίνα, ωστόσο, είναι ένας μεγάλος τόπος εγκλήματος. Όλα τα διακρατικά εγκλήματα που διαπράττονται στο κινεζικό κράτος - ακόμη και αυτά που δεν διαπράττονται από κρατικούς πράκτορες - είναι επίσης εγκληματικές πράξεις του ΚΚΚ.

Γιατί;

Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ