Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Είναι σχεδιασμένα όλα! Οί ΗΠΑ εξόπλιζε μέ βαρύ οπλισμό τήν Ουκρανία ένα μήνα πρίν τήν εισβολή τής Ρωσσίας ενώ στήν Γερμανία εκπαιδεύονται οί Ουκρανοί στρατιώτες.


Πότε θα πάρουν χαμπάρι οι Ρώσοι ότι πολεμούν ΗΔΗ όλο το ΝΑΤΟ;

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα ανάρτησης νομοσχεδίων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ο Biden είχε συμφωνήσει να παραδώσει βαριά επιθετικά οπλικά συστήματα στην Ουκρανία πριν αρχίσει η εισβολή...Διέρρευσαν λοιπόν από πολλαπλές πηγές την πληροφορία για το ότι θα γίνουν μικρής αλλά και ευρείας κλίμακος εισβολές από την Αν. Ουκρανία στο ρωσικό έδαφος και όλα τα στοιχεία έδειχναν πολύ μεγάλη συγκέντρωση ουκρανικών δυνάμεων στο βόρειο Ντονμπάς.

Οι Ρώσοι έκαναν το αυτονόητο, μάζεψαν στρατό και μπήκαν πρώτοι στην Ουκρανία.

Η Ρωσία πληρώνει το μειονέκτημα που έχει και είναι ένα μειονέκτημα δυτικού τύπου. Λειψανδρία. Ο στρατός της είναι λίγος για το μέγεθός της και κυρίως μπροστά στο μέγεθος των αντιπάλων της.

Η μερική επιστράτευση, ή χρήση ισχυρότερων όπλων εντός του αστικού ιστού είναι μονόδρομος. Και τα δύο πολιτικά δεν ευνοούν τον Πούτιν, που θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι ο κόσμος άλλαξε αφού ο απόλυτος εχθρός των ανθρώπων ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. >>>ΕΔΩ

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν πρόσθετη εκπαίδευση για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.O Αμερικανός αξιωματούχος διευκρίνισε ότι η Γερμανία είναι μία από τις «περίπου τρεις» τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ για την εκπαίδευση Ουκρανών εκτός Ουκρανίας, αλλά δεν αποκάλυψε τις άλλες.>>>ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ