Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Green Pass ... γιά όλα !!!!


 Στόν πράσινο μετακαπιταλιστικό νεοσοβιετισμό ... Διαβατήριο κλιματικής αλλαγής. Δελτίο στα καύσιμα, δελτίο στα τρόφιμα, δελτίο στις μετακινήσεις-ταξίδια.. O νέος αόρατος εχθρός το CO2. Εχθροί του λαού οι ρυπαντές, οι υπερ-καταναλωτές συμβατικής ενέργειας κλπ.. Το παγκόσμιο ημερολόγιο δείχνει ημέρα της βιολογικής πατάτας. Η ώρα της Γης εορτάζεται με κατάνυξη στα μπαλκόνια…Η προφήτισσα Γκρέτα Τούνμπεργκ αγωνίζεται για τη συνειδητοποίηση των αρχών… Η κλιματολογική νηστεία τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια με βάση τα κλιματολογικά πρωτόκολλα. Ασκητές χορτοφάγοι vegetarian και Vegan επιδίδονται στην κλιματολογική μετάνοια….

........................................................................................................

Πιστοποιητικό για να διασχίσεις τα ευρωπαϊκά σύνορα χρησιμοποιώντας το νέο «green pass», το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19, που θα είναι πλέον απαραίτητο για τις μετακινήσεις σε 33 χώρες της Ευρώπης.
.............................................................................................................................
ΔΕΗ: Nέo Green Pass
Τώρα το ρεύμα σου γίνεται πράσινο.
Το GreenPass είναι η νέα υπηρεσία της ΔΕΗ, του μεγαλύτερου προμηθευτή* ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ