Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τό σκοτεινό πρόσωπο τού καθεδρικού ναού Παναγία τών Παρισίων!!!


Τό σκοτεινό πρόσωπο τού καθεδρικού ναού Παναγία τών Παρισίων!!!


Το Notre Dame του Παρισιού είναι ο πιο σημαντικός καθεδρικός ναός για την παγκόσμια σκοτεινή ελίτ και όπου έγιναν τα σημαντικότερα γεγονότα-τελετές των πιό σπουδαίων γάλλων που γράφτηκαν στην παγκόσμια ιστορία. 


Το Παρίσι είναι χτισμένο πάνω από τις ατελείωτες σήραγγες κατακόμβες γεμάτες με εκατομμύρια ανθρώπινα οστά και μόνο 800 μέτρα είναι προσβάσιμα στο κοινό που αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού μήκους.


 Η κεντρική είσοδο στα απαγορευμένα είναι εντός του ναού όπου πρόσβαση έχουν μόνο οι αρχιερείς των σατανιστών και που σε κάθε ηλιοστάσιο μαζεύετε η σατανική αφρόκρεμα για τα τελετουργικά των θυσιών των παρθένων των κατακόμβων (ανθρώπινες θυσίες στον Άρχοντα). 


Ο ναός είναι γεμάτος εντός και εκτός απο δαιμονικά αγάλματα και ερπετά που δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεό της αγάπης αλλά με τον Διάβολο. 


Τα ασπρόμαυρα πατώματα (μασονικά), τα αγάλματα και τους πίνακες που κατασπαράζουν παιδιά μας δείχνουν τη αληθινή δαιμονική ταυτότητα του ναού. Κατά "τύχη" στις 15-4-2019 όταν ξέσπασε η πυρκαγιά του ναού, ο Michael L.Robinson (Michelle Obama) βρισκόταν στο Παρίσι και ακριβώς τη στιγμή της πυρκαγιάς έπινε κρασί με την παρέα απέναντι από τον ναό και στο ποτήρι της αντανακλούν οι φλόγες της πυρκαγιάς ενώ φορούσε ένα κολιέ που έγραφε "Burning" που σημαίνει"Καύση ή κάψε". 

Μετά τη πυρκαγιά ακολούθησε μια παγκόσμια κινητοποίηση με χορό εκατομμυρίων δολαρίων σε δωρεές για τον ναό όπου η οντότητα αυτή είχε μεγάλη επιρροή και πρωταγωνιστικό ρόλο. Δυστυχώς τα οστά των κατακόμβων ανήκουν στα θύματα των ανθρώπων που έχουν θυσιαστεί για τη δόξα-αφοσίωση στον σατανά κατά των τελευταίων 8 αιώνων από την σατανική ελίτ (ερπετά).


Για τους σατανιστές η Παρθένος Μαρία (η Παναγία) σημαίνει ο παρθενικός υμένας και για το λόγο αυτό θυσιάζουν παρθένες στα τελετουργικά του ηλιοστασίου και του ένατου κύκλου...
Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους!1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ