Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Αθέατοι απειλούν να εκτελέσουν τον Τραμπ


Ο «Ανώτατος Κυβερνητικός Αξιωματούχος» από τους Νιου Γιορκ Τάιμς, έγραψε ότι προσπαθούν να πάνε το καράβι «προς τη σωστή κατεύθυνση».
Πριν κάμποσο καιρό οι Νιου Γιορκ Τάιμς, η ναυαρχίδα των ΑΘΕΑΤΩΝ έγραφαν ότι «η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους». Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση.
Ο «Ανώτατος Κυβερνητικός Αξιωματούχος» έγραψε ότι ο Τραμπ «θα τελειώσει με τον ένα τρόπο η τον άλλο». Αλλά δεν βρέθηκε ακόμα εισαγγελέας να ρωτήσει τους Νιου Γιορκ Τάιμς, ποιοι είναι οι τρόποι, ούτε άσκησε δίωξη για συνομωσία για δολοφονία του Τραμπ*.

«So we will do what we can to steer the administration in the right direction, until — one way or another — it's over.»

Αυτό οι εδώ ρουφιάνοι το μετέφρασαν ποιτική αδεία ως εξής:«έχουμε ορκιστεί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς ενώ παράλληλα θα προσπαθούμε να περιορίσουμε τις ορμές του Τραμπ μέχρι να φύγει από τον Λευκό Οίκο».


ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ