Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

3+1 Λόγοι Για Να Μην Παραλάβουμε Τις Νέες Ταυτότητες





Όπως διαβάζουμε είναι θέμα ημερών η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων στα πρότυπα της Ευρώπης....Πάμε να το δούμε ανάποδα… 


Ας πούμε ότι είμαστε μια ομάδα "ανθρώπων" και θέλουμε αθόρυβα να εφαρμόσουμε μια ψηφιακή κοινωνία ...Φροντίζουμε ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ...Αφού λοιπόν σαν ομάδα σίγα σιγά καταφέραμε, εργαστήκαμε και προχωρήσαμε σε ένα μεγάλο βαθμό το παραπάνω πλάνο, το οποίο όλοι θυμόμαστε πότε ξεκίνησε ο προγραμματισμός , στο πρώτος έτος του 21 αιώνα…το 2001 δηλαδή.

18 χρόνια μετά την έναρξη του πλάνου, πλέον είναι όλα έτοιμα και οι συνθήκες ώριμες όπως πρέπει( κλίμα ανασφάλειας, φόβου και τρόμου) και στο όνομα αυτού που εμείς διακριτικά σαν ομάδα δημιουργήσαμε και καλλιεργήσαμε, την τρομοκρατία, ερχόμαστε τώρα και επιβάλουμε αυτό που αρχικά ήταν η αιτία για την εξάπλωση της, εφαρμόζουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι οι νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα πρέπει να παραλάβουν όλοι οι πολίτες.

Αυτές τις ταυτότητες όμως γιατί δεν πρέπει να τις πάρουμε;


Πρώτον, για όλα τα παραπάνω. 

Αν κάποιος τα γνωρίζει και τα αποδέχεται και αντιλαμβάνεται τους σκοπούς αυτών που κινούνται στα παρασκήνια και δεν πιστεύει τις εξαγγελίες τους περί ασφάλειας, τρομοκρατίας, προστασίας του Ευρωπαίου πολίτη κλπ. δεν γίνεται να παραλάβει τη νέα ταυτότητα αφού τα κίνητρα εφαρμογής της είναι ψευδή και τα αληθινά είναι σκοτεινά.

Δεύτερον, μιας και έχεις δει ότι τα νούμερα και οι αριθμοί είναι ένας τρόπος προγραμματισμού για τους ανθρώπους αλλά και μια γλώσσα επικοινωνίας του πεδίου που είναι κάπως δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Μιας και ζούμε σε ένα τεράστιο σφαιρικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως βλέπουμε όχι και τόσο φιλικό, ίσα ίσα θα λέγαμε ότι κινείται προς το εχθρικό (αφού μέσα από αυτό μας δημιουργούνται τα άπειρα καθημερινά προβλήματα και οι τραγωδίες που βλέπουμε στην τηλεόραση) αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτό ο πεδίο οι αριθμοί όπως επίσης και ο χρόνος, τους είναι δυο πολύ πολύ χρήσιμα εργαλεία για τον έλεγχο μας, για να μας κατευθύνουν εκεί που θέλουν...... αυτοί που είναι εκεί ψηλά στη πυραμίδα.
Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, ας μας πουν επίσημα οι αρμόδιες αρχές, όχι εάν υπάρχει τσιπ μέσα στην κάρτα, αλλά έαν ο κώδικας προγραμματισμού του τσιπ εμπεριέχει τον αριθμό 666. 

Μιας και μιλάμε για αριθμούς και προγραμματισμό, αυτός ο αριθμός που έχει αποκρυπτογραφηθεί εδώ και πολλά χρόνια πίσω,  είναι ο αριθμός προγραμματισμού μας με την ύλη. 

Δηλαδή αποδεχόμενοι τον αριθμό αυτόν, πόσο μάλλον στο πιο επίσημο έγγραφο μας , την ταυτότητα, ταυτοποιούμαστε με αυτό που πρεσβεύει, την ύλη. 

Και ο κόσμος της ύλης, ειδικά στην εποχή μας, που είναι μέσα στην άνεση που δημιούργησε η «καλή» τεχνολογία, είναι ένας κόσμος παραπλανητικός και όχι τόσο αληθινός και ο οποίος δεν θα κρατήσει για πάντα.

Η ταυτοποίηση μας με την νέα ψηφιακή ταυτότητα θα είναι η υποδούλωση μας στον κόσμο της ύλης, που για να έχεις πρόσβαση στα υλικά αγαθά που βλέπουμε γύρω μας θα πρέπει να έχεις τον αριθμό της ύλης. 

Και ο αριθμός της ύλης είναι αυτός που αναγράφεται σε όλα τα προϊόντα γύρω μας, όσα διαθέτουν γραμμωτό κώδικα, οτιδήποτε μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις.

Οπότε, η οδηγία της ΕΕ σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, είναι η υποχρεωτική απόκτηση της νέας ταυτότητας για τους παραπάνω φτηνούς λόγους.

Σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δεν παραλάβει τη νέα ταυτότητα, όπως αφήνει να εννοηθεί η  ίδια η Κομισιόν ,λίγο πολύ θα θεωρείται τρομοκράτης, όπως επίσης δεν θα έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην ψηφιακή κοινωνία των υλικών αγαθών, των ανέσεων, των μεταφορών και της τεχνολογίας. 
Δηλαδή όποιος δεν την πάρει σταδιακά θα είναι απομονωμένος από παντού και από τα πάντα....Τρίτον…όλοι έχουμε δει τα προϊόντα στα σούπερ Μάρκετ, τα οποία πλέον όλα μα όλα έχουν το γνωστό barcode, την ηλεκτρονική γλώσσα κωδικοποίησης των προϊόντων ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να εντοπίζει αυτόματα την τιμή τους. 

Όλοι το ξέρουμε μιας και όλοι αναγκαστικά ψωνίζουμε με αυτό το σύστημα. 

Οπότε τα προϊόντα, τα υλικά αγαθά, όλων των ειδών, στα ράφια όλων των καταστημάτων είναι κωδικοποιημένα σε αριθμούς, που όμως μέσα από αυτή την κωδικοποίηση το σύστημα δεν αναγνωρίζει μόνο την τιμή τους, αλλά ο αριθμός κάθε προϊόντος είναι το κλειδί που δίνει πρόσβαση στο σύστημα σε μια τράπεζα πληροφοριών που εξάγονται τα προσωπικά δεδομένα του προϊόντος π.χ  για το είδος του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του, τη χώρα προέλευσης του και οτιδήποτε σχετικό έχει να κάνει με το προϊόν...
δεν θα έχουμε καμία διαφορά από την αξία μιας κονσέρβας ή κάποιου άλλου συσκευασμένου ή μη προιόντος...Ερώτηση εδώ...

Ποιοι είναι τελικά αυτοί που μας θεωρούν ανθρώπινα προϊόντα; 

Πως θα αναγνωρίζεται ένα ανθρώπινο "προϊόν" στο Σούπερ Μάρκετ της νέας εποχής εάν δεν έχει επάνω του το barcode; 

Και αν δεν αναγνωρίζεται, τι θα συμβαίνει με αυτό, ποια ακριβώς θα είναι η τύχη του; 

Σκέψου πολλές φορές τι πας να κάνεις εσύ που θα τρέξεις πρώτος να παραλάβεις τη νέα ταυτότητα..δεν είσαι προϊόν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ