Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΦΙΤΕΣ ....Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από την αίθουσα ακροατηρίων του Πάπα...

Έχετε ακούσει για την αίθουσα ακροατηρίων του Πάπα; Επίσης, γνωστή ως Αίθουσα Ακροατηρίου Paul VI ή Αίθουσα των Ποντιστών, βρίσκεται εν μέρει στην πόλη του Βατικανού και εν μέρει στη Ρώμη της Ιταλίας. Ονομάστηκε μετά από τον Πάπα Παύλο VI και χτίστηκε το 1971 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Pier Luigi Nervi, έχει έκταση 6.300 και περιέχει μέσα ένα χάλκινο άγαλμα που ονομάζεται La Resurrezione, σχεδιασμένο από Pericle Fazzini.

Η απλή καμπυλότητα του κτιρίου μπορεί να φανεί λιτή από το εξωτερικό, αλλά αυτό είναι ένα από αυτά που θα αρχίσουμε να διερευνούμε για αυτό το κτίριο και σας υπόσχομαι, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος, θα δείτε τι είναι.
Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και συγκρίνετε το σχήμα της με την εικόνα ενός φιδιού δίπλα του. Σημειώστε το συνολικό σχήμα - φαρδιά πλάτη, στενό, στρογγυλεμένο μέτωπο, μάτια στη μέση, ρουθούνι μπροστά και καμπύλη κορυφή.

Όπως μπορείτε ήδη να αρχίσετε να βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, υπάρχουν δύο παράθυρα εκατέρωθεν του κτιρίου που μοιάζουν με μάτια. Είναι κατασκευασμένα από βιτρό και κάθονται περίπου στα μισά του μήκους του κτιρίου σε κάθε πλευρά.
Στο κέντρο του σχήματος των ματιών, αρχίζετε να βλέπετε μια σχισμή που θα μπορούσε να μοιάζει με  μάτι ερπετών. Αν δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι, το οποίο είναι κατανοητό, συνεχίστε να διαβάζετε. 


Ξαφνικά αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα να διαμορφώνονται εδώ - τά δύο  μάτια  τού  ερπετού, κοιτάζοντας σε σας όπως παρατηρείτε τη σκηνή.Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα παραπάνω - τι παρατηρείτε στο κέντρο; τά δόντια του ερπετού.

Στην  εικόνα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο σύνολο του κτιρίου και της σκηνής δίπλα στην εικόνα ενός φιδιού. Τα μάτια, το σχήμα, οι κλίμακες, οι κυνόδοντες, το βλέμμα και η αίσθηση του ερπετού ... είναι όλα εκεί.

Μπορεί να ρωτήσετε ποιός ο λόγος; γιατί κτίστηκε αυτό το κτίριο με τέτοιο τρόπο ώστε ο Πάπας να μιλάει από το στόμα ενός ερπετού; Εάν δεν το θέτετε, απλά κλείνετε τα μάτια. Δεν είναι ότι τα στοιχεία δεν είναι παρόντα, είναι ότι επιλέγετε να μην το δείτε. Υπάρχουν επτά ξεχωριστά κομμάτια που περιλαμβάνουν το σύμβολο φιδιών ή ερπετών. Εάν ήταν ένα ή δύο θα καταλάβαινα τον σκεπτικισμό σας - ακόμα και τρία. Αλλά όταν επτά κομμάτια συναντώνται τόσο όμορφα, τόσο τέλεια, ξέρετε πέρα ​​από κάθε σκιά αμφιβολίας ότι είναι σκόπιμο. Πιστεύω ότι πλησιάζουμε στο τρίτο στάδιο όταν καταλαβαίνουμε ποιος πραγματικά  έχει επιρροή στον κόσμο μας, γι 'αυτό και αυτός ο συμβολισμός φιδιών υπάρχει εδώ.Η έρευνα αποδεικνύει ότι υπάρχει μια βαθιά κατάσταση που κυβερνά σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο μας - μια ομάδα ανθρώπων που δεν είναι Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Ρώσοι, Καναδοί κλπ., Αλλά πέρα ​​από εθνική ταυτότητα ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο μας.
πηγή
Διαβάστε καί ΕΔΩ
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ