Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Εξαφανίστηκαν τα βιβλία καταγραφής συμβάντων εκείνη τη νύκτα από τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας που υποδέχθηκαν τους εγκαυματίες, ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ BBC ΓΙΑ 300 ΝΕΚΡΟΥΣ...



«Κρυφτούλι» με τον αριθμό των εγκαυματιών καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Παραλείψεις και σοβαρά λάθη καταλογίζει η ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργό Υγείας σχετικά με την υγειονομική διαχείριση της κρίσης κατά την πύρινη λαίλαπα με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων καταγγέλλει «κρυφτούλι» σε ό,τι αφορά τον αριθμό των νοσηλευόμενων εγκαυματιών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας προκειμένου «να κρύψουν το μέγεθος της καταστροφής, τον αριθμό των νεκρών και την έλλειψη κλινών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας»....

Πώς θα μάθουμε αν ακόμη και σήμερα εγκαυματίες που χρήζουν νοσηλεία σε ΜΕΘ όταν το Υπουργείο Υγείας δεν δίνει επίσημα στοιχεία και τα κρύβει. 
...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ