Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ολομέτωπη επίθεση της Δύσης κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ μπορεί να επιβάλει στη Ρωσία το τρίτο στάδιο οικονομικών κυρώσεων, σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων στην τετραμερή συνάντηση της Γενεύης για την Ουκρανία δήλωσε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευσης ο Λωράν Φαμπιούς . «Εάν η συνάντηση δεν βοηθήσει, θα πρέπει να περάσουμε στο τρίτο στάδιο των οικονομικών κυρώσεων .Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…», είπε.
Η «μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση» που ειχε ανακοινώσει ο Τουρτσούνωφ ήταν τελικά η επιχείρηση ανακατάληψης του αεροδρομίου Κράματορσκ, η οποία εξαπολύθηκε από παρακρατικούς του «δεξιού Τομέα» και μισθοφόρους. Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφεραν ότι «πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάληψη του αεροδρομίου. Η πόλη του Κράματορσκ όπως και το Σλαβιάνσκ βρίσκονται ακόμα υπό τον έλεγχο των μονάδων αυτοάμυνας. Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Κορεάτη και απαίτησε ο ΟΗΕ να καταδικάσει την επίθεση της προσωρινής κυβέρνησης του Κιέβου κατά του λαού της.

Απορίες*

Γιατί οι διαδηλωτές στην ανατολική Ουκρανία είναι φίλο-Ρώσοι και δεν είναι αντί-αμερικανοί και αντί-ευρωπαίοι; 
  Και γιατί εκείνος που κρατούσε ρόπαλο στο Μάινταν γιατί ήταν άοπλος, ενώ ο διαδηλωτής με ρόπαλο στο Λουγκάνσκ είναι οπλισμένος;
deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ