Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οποίοι σήμερα επενδύουν με διάφορους τρόπους στον χρυσό, ακούγοντας τις συμβουλές του τραπεζίτη τους και Του μισθοφορικού στρατού των εβραίων τραπεζιτών που ακούει στο όνομα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Ελέγχου η Μη Μιλάς Εσύ), καλό είναι να έχουν πρώτα διαβάσει το κάτωθι άρθρο και να έχουν δει τα σχετικά βιντεο.

Οι Εβραίοι τραπεζίτες πίσω από το ψεύτικο φιλάνθρωπο πρόσωπο τους δεν έπαψαν ποτέ ανα τους αιώνες να εμπλέκουν σε πόλεμο τις χώρες στις οποίες εγκαθίστανται.
Να οδηγούν στην καταστροφή αυτόν που τους εμπιστεύεται τα χρήματα του.
Το έκαναν με την Αγγλία όπου ενώ είχαν εγκατασταθεί σ αυτήν χρηματοδότησαν και υποκίνησαν τους Γάλλους να πολεμήσουν κατά της Αγγλίας.
Ο λόγος; Πολύ απλά γιατί οδηγώντας της χώρα που τους φιλοξενεί στην αναταραχή ο κόσμος σπεύδει να φυλάξει τα χρήματα του σ αυτούς.
Δηλαδή αφήνουν τα πρόβατα τους να τα φυλά ο λύκος και φεύγουν για τον πόλεμο, από όπου λίγοι θα γυρίσουν πίσω να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
Οι ίδιοι τραπεζίτες οδήγησαν μια παγκόσμια ανασφάλεια, οικονομικές καταχρεωσεις κρατών, πολέμους από εδώ και εκεί, ενώ μεθοδικά εδώ και χρόνια ανεβάζουν την τιμή του χρυσού ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ –όπως ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Έτσι καταβαραθρώνουν για άλλη μια φορά αυτό που προβάλανε ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ μέχρι εχθές και είχαν στρέψει το ενδιαφέρον και τις οικονομίες του κόσμου σ αυτό. Π.χ. μετοχές, κρατικά ομόλογα κ.α.
Τώρα στρέφουν το ενδιαφέρον του κόσμου στην χρηματιστηριακή και φυσική τοποθέτηση στον υπερφουσκωμένο αδικαιολόγητα χρυσό. (Η δικαιολογία είναι τόσο ανόητη όσο ανόητοι είναι και αυτοί που οδηγούν τον κόσμο για άλλη μια φορά σ αυτή την οικονομική καταστροφή).
Και ο κόσμος για άλλη μια φορά πάει μαζικά σαν πρόβατα επί σφαγή κάτω από την ορχήστρα των ΜΜΕ και τα τσιράκια αυτών.
Ακόμα και οι κανονικές εργασίες τους –η δανειοδότηση δηλαδή των πολιτών και των επιχειρήσεων- είναι προς την ίδια κατεύθυνση, όταν αντί να μιλούν για στήριξη των επιχειρήσεων οδηγούν τον κόσμο σε ένα άναρχο και ανελέητο ανταγωνισμό. Την ίδια στιγμή που δίνουν χρήματα σ εσένα δίνουν και στον ανταγωνιστή σου ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ.
Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Εβραίοι τραπεζίτες.
Οπως ελεγε και στην διαφήμιση της μεγάλη τράπεζα “Τον επενδυτικό σύμβουλο της —- τον εμπιστεύομαι σαν αδερφό μου”
Αυτος ο επενδυτικός σύμβουλος ηταν ο εκπαιδευμένος να σου πρωτείνει μέχρι εχθές να επενδύσεις σε αυτό που αναγκάζεσαι σήμερα να πουλήσεις για ελάχιστα χρήματα, υπο το βάρος της οικονομική κρίσης που φέρανε και οποιος εχει χρήματα σήμερα τον σπρώχνουν να επενδύσει στον υπερτιμημένο και απόλυτα ελεγχόμενο απο αυτούς χρυσό.
Τα παρακάτω βίντεο τα εξηγούν ολα αναλυτικά και με στοιχεία.
Απολαύστε το ψεύτικο πρόσωπο της σημερινής άρωστης οικονομίας βίμα – βίμα.
Η δημιουργία και η δράση των τραπεζών ανά τους αιώνες.
(Πολύ καλά βίντεο)
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true Ποια είναι η κεντρική εφορία της Αμερικής και πως πηγαίνουν τα χρήματα των καταχρεωμένων Αμερικανών φορολογούμενων στους εβραίους τραπεζίτες.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#
Ευχαριστώ για την φιλοξενεία
Δ.Αρμάος
Οικονομολόγος
http://kataggelies.com/

Συμβουλή   μου. Αν έχετε χρήματα τοποθετήστε τα  σέ αγορά γής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ