Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΤΟ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ {ΒΙΝΤΕΟ}


Πηγή Αθέατη γνώση: Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα αποτελέσματα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που επικεντρώθηκε στον καθορισμό της πιθανής βλάβης που γίνεται στα ζώα και στον άνθρωπο από την κατανάλωση ΓΤΟ καλαμποκιού NK603 αξίζουν την οργή και την ανησυχία μας. Η  πιο αποκαλυπτική ανακάλυψη είναι ότι οι αρουραίοι που είχαν τραφεί με ΓΤΟ είχαν 600% αύξηση θανάτου.
Εξίσου ανησυχητικά είναι τα ευρήματα γύρω απο τα κορυφαία ζιζανιοκτόνα στον κόσμο, Roundup. Είναι ένας συνδυασμός που τώρα μπορεί να ονομαστεί οριστικά καθαρό δηλητήριο. 

Η εκστρατεία για την επισήμανση των ΓΤΟ κερδίζει τώρα στην Καλιφόρνια , και η Γαλλία έχει ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα , αλλά μέχρι να έχουμε τουλάχιστον την καθολική σωστή επισήμανση του τι τρώμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο κίνδυνο στο μέλλον για την υγεία στα χέρια των γίγαντιαίων χημικών εταιρειών, όπως η Monsanto και η DuPont , που έχουν ήδη αποδεδειγμένα δηλητηριάσει τους ανθρώπους και το περιβάλλον, με δημιουργίες όπως το DDT, Agent Orange {Agent Orange είναι ο συνδυασμός κωδικοποιημένων ονομάτων για Πορτοκαλί Ζιζανιοκτόνο (HO) και Agent LNX, ένα από τα ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται από το στρατό των ΗΠΑ ως μέρος του του προγράμματος του ζιζανιοκτόνου πολέμουκατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ 1961 - 1971 . Το Βιετνάμ εκτιμά ότι 400.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν, και 500.000 παιδιά γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίεςκαι ακόμα τα ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα όπως το Roundup. 

Οι εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν είναι ενοχλητικές, αλλά πρέπει να κοινοποιηθούν. Τώρα είναι η ώρα για να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες και να ασκηθεί η μέγιστη πίεση με ευρείας κλίμακας μποϋκοτάζ αυτών των καταστροφικών εταιρειών. 


Γάλλοι ερευνητές μελέτησαν κρυφά, για δύο χρόνια, 200 αρουραίους να τρέφονται με γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Ογκοι και σοβαρές διαταραχές ...  Και μια βόμβα για τη βιομηχανία ΓΤΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ