Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΑΜΕΡΟ





ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ




Η Βορειοαμερικανική Ένωση με το ΑΜΕΡΟ και η Ευρωπαική Ενωση με το ΕΥΡΩ.






Το καινούργιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει το δολάριο. Το Amero
Το Amero θα είναι κοινό σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά .Τα χαρτονομίσματα του Amero δεν έχουν πορτραίτα προέδρων και θυμίζουν τα ρούβλια της Λευκορωσίας. Για παράδειγμα υπάρχει η εικόνα ενός ελαφιού στο χαρτονόμισμα των 50 amero και μια πυραμίδα του Μεξικού στο χαρτονόμισμα των 100 amero. H ιδέα για νομισματική ένωση της Βορείου Αμερικής προτάθηκε πρώτη φορά το 1999 από τον Καναδό οικονομολόγο Herbert G. Grubel που έκδοσε ένα βιβλίο με τίτλο "A Case for the Amero".




ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Δέσποινας Συριοπούλου




Η διεθνής οικονομική κρίση πίσω από την οποία είχε δημιουργηθεί ένα άγραφος μυστικός οικονομικός κώδικας ήταν η μήτρα που γεννήσε το νέο παγκόσμιο παιδί της υπερδύναμης μέσω του οποίου προσδοκά να επανακτήσει τα ηνία της παγκόσμιας πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής κυριαρχίας...


Ένας μεγάλος μυστικός κώδικας, τον οποίο γνώριζαν, όπως θα δούμε μόνον οι ισχυροί του πλανήτη...


Ένας κώδικας γύρω από τον οποίο ενώ παραδόξως όλα όσα θα σας αποκαλύψουμε γίνονταν, όχι σε μυστικές και κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις, όπως έχουμε συνηθίσει ακολουθώντας τα μονοπάτια της μέχρι πρότινος γνωστής πεπατημένης οδού της συνωμοσιολογίας, αλλά την οδό της ελεγχόμενης δημοσιότητας. Τα όσα σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μέσα από αυτή την έρευνα, όπως θα δείτε, αποτελούν κοινό «μυστικό» τριών χωρών! Ένα μυστικό, ο κώδικας του οποίου ήταν γνωστός μόνο σε λίγους... Εκείνους που γνώριζαν πως κάτι έρχεται σχεδόν από τα τέλη του 2005, όπου άρχισε να γίνεται συζήτηση για πρώτη φορά για την οικονομική ύφεση-την οποία πεισματικά αρνούταν μέχρι πρότινος ο οικτρά απελθών αποτυχημένος για την διεθνή πολιτική κοινότητα, αλλά εν πολλοίς πετυχημένος για αυτούς που ήξεραν το «μυστικό», αμερικανός πρόεδρος G.Bush.


Αυτή η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν απλά αποτέλεσμα της αποτυχίας του υπερκορεσμένου φιλελεύθερου οικονομικό πολιτικού συστήματος που εγκαθίδρυσε ο βασιλιάς και μεγάλος πρωταγωνιστής, το αμερικάνικο δολάριο, αλλά μια μάλλον πολύ καλά στημένη επιχείρηση που θα μοιάζει ως αναγκαία και επιβεβλημένη λύση, η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα.



Η μετάβαση στο νέο παγκόσμιο νόμισμα...




Στόχος είναι καταρχήν η αντιμετώπιση του euro, το οποίο παραμένει το πλέον σκληρό νόμισμα έναντι του δολαρίου. Η υποτίμηση του δολαρίου μοιραία έφερε και την πολιτική και στρατιωτική υποτίμηση της μοναδικής εως τώρα υπερδύναμης στον κόσμο από τα τέλης του Β' παγκοσμίου πολέμου μέχρι το τέλος του πρώτου ψυχρού πολέμου.




Η νέα μεγάλη υπερδύναμη που γεννιέται μεταξύ τριών γειτονικών κρατών {ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΑΝΑΔΑ-ΜΕΞΙΚΟΥ} έχει προετοιμάσει κοινή συναινέσει όλο αυτό το διάστημα το βασικό πυλώνα της οικονομικοπολιτικής υπεροχής της. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα. Το Amero. Αυτή η μετάβαση σε αυτή την νέα πραγματικότητα που έρχεται και ίσως είναι ο προθάλαμος εισαγωγής σε κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό και απολύτα ελεγχόμενο, δεν αναμένεται να είναι χωρίς απώλειες..

Δεν είναι τυχαία η «εκλογή» του Barack Obama... Eχει άμεσα σχέση με όσα θα γίνουν στο διεθνές προσκήνιο και κυρίως στο εσωτερικό της τελευταίας υπερδύναμης του 20ου αιώνα. Κυρίως όμως αυτή η «εκλογή» του 44ου και πρώτου αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ έχει σχέση άμεση με όσα έρχονται... Επαναστάσεις και αίμα που έρχεται. Για αυτό και προετοιμάζονται... Φτιάχνουν μυστικές εκθέσεις και οργανώνουν την εσωτερική αυτοάμυνα τους όπως έχουμε αποκαλύψει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ