Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ Γ.Π.Π.

 




Αμερικανοί και Άγγλοι πάτησαν πάνω στην αποστολή Ιρανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ρωσία για να δώσουν το πράσινο φως ώστε να χτυπήσει η Ουκρανία με δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς βαθιά μέσα στην Ρωσία δλδ και στην Μόσχα!

Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο την Ρωσική ηγεσία και κάλεσε τον πρόεδρο της Κίνας και τον πρόεδρο της Ινδίας στο Κρεμλίνο για συζητήσεις και η αντίστοιχη μεριά Αμερικανική αντιπροσωπεία και αγγλική στο Κίεβο!

Η Ρωσία είπε πως εάν χτυπηθεί η Μόσχα με αυτούς τους πυραύλους τότε θα δώσει εντολή στις αεροδιαστημικες δυνάμεις μέσο δορυφόρων φορτωμενων με πυρηνικούς να εξαπολύσουν πυρηνικές εκρήξεις πάνω απο την Ευρώπη οι οποίες θα στείλουν τα δυτικά δορυφορικά συστήματα καθώς και ότι υπάρχει στην Ευρωπαϊκή ήπειρο από ηλεκτρονικά συστήματα πίσω στην λυθινη εποχή με ηλεκτρονικούς παλμούς EMP !!!

Ακούγεται ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά σας διαβεβαιώνω πώς αυτά λέγονται μέσα στο Κρεμλίνο!

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς καταλαβαίνεις άν ζείς σύμφωνα μέ τό θέλημα Τού Θεού;

 


Πώς καταλαβαίνεις άν ζείς σύμφωνα μέ τό θέλημα Τού Θεού;

Εάν στεναχωριέσαι, δέν ζείς σύμφωνα μέ τό θέλημά Του.

                           Άγιος Σιλουανός ο Αγιορείτης

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ