Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 8 Αυγούστου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Προφητεία Μπρεζίνσκι «Θα διορθώσουμε γενετικά τους ανθρώπους»Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 «(Θα έχουμε) την δυνατότητα του βιοχημικού ελέγχου της συνείδησης και  και της γενετικής διόρθωσης των ανθρώπων, που θα λειτουργούν σαν να είναι άνθρωποι, και θα συλλογίζονται σαν να είναι άνθρωποι, αλλά δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά θα είναι ρομποτοειδή» αυτό προφήτευσε πριν από μισόν αιώνα, το 1970, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι. «Προφήτευσε» αυτό που ζούμε σήμερα.

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν «προφήτευσε». Ο ασκεναζίμ (Ashkenazi, ashke-nazi) αυτός, ως μέλος του ανωτάτου επιπέδου της ελίτ, που λόγω της εξωτερικής του εμφανίσεως εθεωρείτο από πολλούς ερπετοειδής, ήξερε τι ετοίμαζαν μελλοντικά οι καθοδηγούμενοι επιστήμονές τους για τους ανθρώπους. Τις προβλέψεις του τις είχε δημοσιεύσει στα βιβλία του «Τεχνοτρονική Εποχή» (Technotronic Era) και «Μεταξύ δύο Εποχών (Between two ages).

Ο Ζμπ. Μπεζίνσκι πέθανε, αν ήταν άνθρωπος ή ψόφησε αν ήταν ερπετοειδής, το 2017 και μέχρι τότε έπαιζε συνεχώς σημαντικό ρόλο στην διεθνή πολιτική και υπήρξε Σύμβουλος Εθνικής Αμύνης του Προέδρου Τζίμυ Κάρτερ. Δεν μπορεί να καταστεί σαφές αν ήταν Σύμβουλος ή Προϊστάμενος του Κάρτερ, αλλά σίγουρα είναι ο ιδρυτής της πανίσχυρης Τριμερούς Επιτροπής η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των ηγετών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Δηλαδή η Τριμερής Επιτροπή απαρτίζεται από την ελίτ της ελίτ. Είναι ο πανίσχυρος 300μελής συμμαχικός «Άξονας» της Νέας Τάξης με μέλη τις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία. Οι Ναζί είν’ εδώ.

Ο «προφήτης» Μπρεζίνσκι λοιπόν είχε γράψει ότι στο μέλλον «θα εμφανισθεί σταδιακά μια ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία που θα είναι συνδεδεμένη με την τεχνολογία. Αυτή η κοινωνία θα κυριαρχείται από την ελίτ η οποία θα έχει την δυνατότητα να επηρεάζει τους ψηφοφόρους με την ανώτερη επιστημονική γνώση και την τεχνογνωσία που θα κατέχει».

Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σ’ αυτό ακριβώς το στάδιο. Μέσω των εμβολίων, 5G, ELF, HAARP, κλπ, οι της ελίτ θέλουν να συνδέσουν ηλεκτρονικά τους ανθρώπους με τις μηχανές τους, ώστε να τους κάνουν «ηλεκτρονικά παιχνίδια» στα χέρια τους όπως κατόρθωσε να κάνει με ανάλογα πειράματα τοποθετώντας ηλεκτρονικά εμφυτεύματα σε ζώα ο Χοσέ Ντελγκάδο. Ο ίδιος ο Ντελγάδο χρησιμοποίησε την έκφραση «ηλεκτρονικά παιχνίδια» για τα τσιπαρισμένα ζώα των πειραμάτων του. Για να συνδεθούν οι άνθρωποι με τις ηλεκτρονικές μηχανές πρέπει να γίνουν οι ίδιοι μηχανές, κάτι το οποίο προσπαθούν να το επιτύχουν σταδιακά και ύπουλα με τους εμβολιασμούς διότι ως γνωστό πλέον οι εμβολιασμένοι ανιχνεύονται ακόμη και με κινητό τηλέφωνο.

«Συγχρόνως» συνεχίζει ο Μπρεζίνσκι «η ικανότητά μας για πολιτικό και κοινωνικό έλεγχο πάνω στο άτομο θ’ αυξηθεί απεριόριστα. Σύντομα θα μπορούμε να επιβάλλουμε και ν’ ασκούμε συνεχή έλεγχο σε κάθε πολίτη και να διατηρούμε αναβαθμισμένα αρχεία, που θα περιέχουν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία του και την συμπεριφορά του πέρα απ’ όλα όσα είναι τώρα συνηθισμένα.

»Αυτά τα αρχεία θα μπορούν ν’ ανακτηθούν άμεσα από τις αρχές. Η δύναμη θ’ ανήκει σ’ αυτούς που θα ελέγχουν τις πληροφορίες. Οι υπάρχοντες θεσμοί θ’ αντικατασταθούν από Ινστιτούτα που θα έχουν σαν έργο ν’ αναγνωρίζουν εκ των προτέρων τις πιθανές κοινωνικές κρίσεις και να αναπτύσσουν προγράμματα για να τις αντιμετωπίσουν».

Στην ουσία μας πληροφορεί θα καταργηθούν τα κράτη, δημόσιοι οργανισμοί, κλπ, και θ’ αντικατασταθούν από εταιρείες και ότι θα μπορούν να επεμβαίνουν στον εγκέφαλο των ανθρώπων και να τον κάνουν να λειτουργεί όπως θέλουν αυτοί,. Επομένως μπορούν να την μνήμη, ή τμήμα της μνήμης, ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος δεν θα έχει δικές τους σκέψεις. Θα μπορούν π.χ. να διαγράψουν τις γνώσεις που έχει για τον Χριστό!

Αλλά το χειρότερο θα είναι ότι ο άνθρωπος δεν θα γνωρίζει ότι βρίσκεται σε σκληρότατη τυραννία. Ο φυλακισμένος δεν θα γνωρίζει ότι ζει σε φυλακή. Η εποχή του Κρόνου, η Εποχή των χαζών ανθρώπων που δεν σκεφτόντουσαν, είναι κοντά μας. Γι αυτό επενέβη, κατόπιν ειδικής αδείας, ο Δίας με τα παιδιά του, δηλαδή εμάς τους Έλληνες και έβαλε μια τάξη στην Γη, την οποία θέλουν πάλι να χαλάσουν.

Αυτά δεν είναι τα χειρότερα που έγραψε για μας ο Μπρεζίνσκι. Τα χειρότερα είναι τα παρακάτω. «… στις επόμενες δεκαετίες οδεύοντας προς μια Τεχνοτρονική Εποχή, μια δικτατορία, αφήνοντας λιγότερο χώρο για πολιτικές διαδικασίες. Τελικά, κοιτώντας προς το τέλος του αιώνα η δυνατότητα του βιοχημικού ελέγχου της συνείδησης και της γενετικής διόρθωσης των ανθρώπων, μαζί με τους ανθρώπους που θα λειτουργούν σαν να είναι άνθρωποι, και θα συλλογίζονται σαν να είναι άνθρωποι, αλλά δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά θα είναι ρομποτοειδή, θα προκύψουν έτσι μερικά δύσκολα θέματα».

Μιλάει για έλεγχο της συνείδησης των ανθρώπων και για «γενετική διόρθωση» των ανθρώπων. Μας λέει ότι καταργούν το αυτεξούσιο του ανθρώπου που του δωρίθηκε από τον Θεό, άρα ο άνθρωπος χάνει την ψυχή του. Του αλλάζουν επίσης το γονιδίωμά του, το DNA του. Καταστρέφουν μ’ αυτόν τον τρόπο την φυλή και την κληρονομική μνήμη, άρα καταστρέφουν τον πολιτισμό και το πεπρωμένο όλων μας. Αυτό που λέγεται από μερικούς ότι με το εμβόλιο θέλουν ν’ αλλάξουν το γονιδίωμα όλων των ανθρώπων, έχει βάση αληθείας. Θέλουν να καταστρέψουν το «κατ’ εικόνα και ομοίωση» των ανθρώπων και να τους κάνουν «μεζεδάκια ψυχών» για τους ίδιους. Έχουν σκοπό να καταστρέψουν τελείως τον άνθρωπο ως ψυχοσωματική οντότητα, και να γίνουν επιτέλους θεοί στην θέση των θεών με αρχηγό τους τον Αντίχριστο.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα γι αυτούς είναι ότι θεωρούν απαραίτητη την υπογραφή του ανθρώπου που θέλει να εμβολιασθεί, διότι αυτό δηλώνει ότι θέλει ν’ αλλάξει το DNA του αυτοβούλως. Αυτοί δεν είναι υπαίτιοι γι αυτό και απαλλάσσονται κάθε ευθύνης, ότι πίεσαν τους ανθρώπους. Η παραδοχή ότι κάποιος θέλει από μόνος του να υποστεί ότι υποστεί με το εμβόλιο είναι σημαντική διότι έτσι πιστεύουν ότι, εφ’ όσον είναι απόφαση των ίδιων των ανθρώπων, αποτρέπεται η θεϊκή επέμβαση. Το αυτεξούσιο γαρ! Πόσο άρρωστα μυαλά έχει τελικά η ελίτ;

Τα πρώτα υποχρεωτικά εμβόλια έγιναν «εθελοντικά» σε στρατιώτες στον Πόλεμο του Κόλπου. Υποχρέωναν τους στρατιώτες να πάνε εθελοντικά για εμβολιασμό υπογράφοντας ότι το κάνουν με δική τους ευθύνη!

Και θα ερωτήσει κάποιος. Τι θα γίνει με άτομα τα οποία η υπογραφή τους δεν μπορεί να ληφθεί υπ’ όψιν νομικά όπως, π.χ. παιδιά, διανοητικώς καθυστερημένα άτομα, άνθρωποι με Αλτσχάιμερ, κλπ;

Σ’ αυτήν την περίπτωση, για ν’ αντιπαρέλθουν αυτά τα προβλήματα, φρόντισαν να δημιουργήσουν για το καλό μας την Διακήρυξη του Ελσίνκι όπως αυτή είναι αναθεωρημένη το 1989 και η οποία διαφέρει από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης σε κάποια σημαντικά θέματα. Στην Διακήρυξη του Ελσίνκι γίνεται διάκριση μεταξύ κλινικής (θεραπευτικής) και μη κλινικής (μη θεραπευτικής) βιοϊατρικής έρευνας οπότε είναι απαραίτητη η «πληρεξούσια συγκατάθεση» για τους ανθρώπους που είναι νομικά αναρμόδια . Δηλαδή να υπογράψει κάποιος άλλος αντ’ αυτού, π.χ. να υπογράψει ο γονέας για το παιδί του.

Οι της ελίτ, το ξαναγράφω, θέλοντας να εδραιώσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων έχουν μια βασική αρχή και ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες. Δεν θέλουν ούτε έναν άνθρωπο στην Γη με ελληνικό DNA και να σβήσουν από την μνήμη τους τον Χριστό, οπότε θα είναι σαν να μην ήλθε ποτέ στην Γη.

Τελικά οι πιο ψεκασμένοι στον κόσμο είναι οι της ελίτ. Εμάς ψεκάζουν, αυτούς πιάνουν τα δηλητήρια.

Χρήστος Μαντζιάρης

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ