Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Άλλο το Είναι και άλλο το Φαίνεσθαι

Το συμμορίτικο πολιτικό σύστημα εξαπατά τον λαό
του Σπύρου Χατζάρα
 Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου που σέβονται τον εαυτό τους και τους τηλεθεατές των οκτώ καταδίκασαν «με αγανάκτηση την άνανδρη , φασιστική, τραμπούκικη, χουλιγκανική επίθεση», στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Stratoylis .
Ο ΣΥΡΙΖΑ αφου κατάγγειλλε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του, ζήτησε άμεση και αποφασιστική απάντηση, «πριν είναι αργά»,και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι «η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας».
Ωστόσο ,κανένα κόμμα δεν καταδίκασε , «με αγανάκτηση», την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά, άνανδρη , φασιστική, τραμπούκικη, χουλιγκανική επίθεση», που δέχθηκαν από έξι Αλβανούς, στις 10.30 το βράδυ, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο όσοι περίμεναν στην αποβάθρα.
Η συμμορία των Αλβανών επιτέθηκε με μαχαίρια και λοστούς στον κόσμο, και με την απειλή της βίας ,που «δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας», απέσπασαν από τους παρευρισκόμενους τα κινητά τους τηλέφωνα και τα πορτοφόλια τους, και προσωπικά τους αντικείμενα. 

Οι ανδρες της ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από αυτούς. Επρόκειτο για 22χρονο Αλβανό και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας είναι συμπατριώτες του.
Το συμμοριακό πολιτικό σύστημα δεν βρήκε μια λέξη συμπάθειας για τα θύματα των Αλβανών, διότι είναι απασχολημένο με τις πορείες κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.
H Δημοκρατική Αριστερά δεν καταδίκασε «απερίφραστα την χουλιγκανική επίθεση» των Αλβανών σε βάρος των πολιτών στο Θησείο. 

Το ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε στην καταδίκη της κοινωνικής και ρατσιστικής βίας των καημένων των Αλβανών "μεταναστών". 
Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι ΑΝ.ΕΛ αδιαφόρησαν, αφού άλλωστε δεν τους ρώτησαν και οι ρουφιανογράφοι των οκτώ.
Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, δεν καταδίκασαν «με αγανάκτηση» την βεβήλωση από τρία "Αλβανά" που πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο, «και δεν έχουν γνωρίσει άλλη πατρίδα», που κατέβασαν στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, δύο ελληνικές σημαίες, τις έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τις πατούν, ενώ ο ένας από αυτούς κατέγραφε το ... κατόρθωμα με κινητό.
Τα «Φασιστικά σταγονίδια» της ΕΛ.ΑΣ. που κατήγγειλε ο έτερος δαρμένος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλος, συνέλαβαν τα "Αλβανά" για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, και όταν έφτασαν στο τμήμα οι κηδεμόνες τους για να διαμαρτυρηθούν,  τα «Φασιστικά σταγονίδια» , συνέλαβαν τους 4 κηδεμόνες με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Τα κόμματα που ξεσκίζουν τα ιμάτια τους για τους δεσμούς των Αλβανών με την Ελλάδα μετά από 4 χρόνια στο σχολείο, δεν βρήκαν λέξη να πουν για την άνανδρη , φασιστική, τραμπούκικη, χουλιγκανική επίθεση στο σύμβολο του Ελληνικού Έθνους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ+ USA δεν ζήτησε «άμεση και αποφασιστική απάντηση πριν είναι αργά» Και βέβαια τα αντιρατσιστικά κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν βρήκαν λέξη να πουν για τη δολοφονία του 42ου Ελληνα από αλλοδαπό αυτό το χρόνο.
 Ο 80χρονος αντιρατσιστής συνταξιούχος φιλόλογος, βρέθηκε τυλιγμένος με σακούλες και ένα χαλί , μέσα σε κάδο ανακύκλωσης στις 08:30 το πρωί, στην οδό Σκεπαστού 17 στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Εξάδελφος του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις 13 Δεκεμβρίου.
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα, είπαν στην αστυνομία ότι ο ηλικιωμένος ,νοίκιαζε τα δωμάτια του σπιτιού του , αλλά και διαμερίσματα σε διαφορετικές περιοχές σε αλλοδαπούς, με την βραδιά , έναντι 10 ευρώ το άτομο.
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν αλλοδαπούς ενοικιαστές των διαμερισμάτων και ειδικότερα έναν Μαροκινό.
Για τη νεα αυτή αποτρόπαια δολοφονία δεν έβγαλαν ανακοινώσεις, ούτε ο αντιρατσιστής Βενιζέλος, ουτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «άμεση και αποφασιστική απάντηση πριν είναι αργά» , ούτε η ΔΗΜΑΡ, ούτε ο Stratoulis, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού «η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας», ούτε καν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. 

 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ