Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΣΑ….. ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ στις ΗΠΑ, Μετά τήν τράπεζα Silicon Valley πτώχευσε καί ή Signature Bank – Έρχεται ΝΤΟΜΙΝΟ;;;

 


ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕΣΑ….. Θα δείτε στρατό έξω από τις τράπεζες να τις προστατεύουν, αλλά τι να προστατέψουν; Τα κτήρια των τραπεζών που θα είναι κενά χωρίς χρήματα; Ο στρατός θα είναι εκεί για να πιστέψει ο κόσμος ότι προστατεύουν τα χρήματα των πολιτών ενώ στην πραγματικότητα δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ… 

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 11/3/2023 : Παιδιά μου μετα την κατάρρευση των δυο Αμερικάνικων τραπεζών ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, αυτή η κατάρρευση όμως θα έχει συνέπειες και στην Ευρώπη,  οι τράπεζες της Γερμανίας θα είναι οι επόμενες, και θα δημιουργηθεί ένα Ντόμινο καταρρεύσεων και σε άλλες χώρες, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ και θα ακολουθήσει το ΕΥΡΩ, ο Καναδάς θα πάθει ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΓΟ BREXID και πολύ λιγότερα η Ελλάδα, έρχεται πείνα, πόλεμος παγκόσμιος και καταστροφές ...

ΕΔΩ

Οι εξελίξεις από τις ΗΠΑ είναι ραγδαίες καθώς πριν από λίγο κατέρρευσε και δεύτερη αμερικανική τράπεζα, η Signature Bank.

Ο εποπτικός φορέας του χρηματοπιστωτικού τομέα στην Νέα Υόρκη ανακοίνωσε την Κυριακή ότι πήρε στην κατοχή του την Signature Bank.

Διαχειριστής της πτώχευσής της είναι η ομοσπονδιακή υπηρεσία εγγύησης των καταθέσεων (FDIC).

Πρόκειται για τη δεύτερη τράπεζα των ΗΠΑ που καταρρέει σε μερικές ημέρες, μετά τη Silicon Valley Bank, ενώ υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και με την First Republic Bank, με έδρα την Σάντα Κλάρα, στο Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια.

Έτοιμη η Ουάσιγκτον για κατάρρευση τραπεζών...Τρόμο στην Ουάσινγκτον έχει προκαλέσει η ξαφνική κατάρρευση της Silicon Valley Bank μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα. Αυτό που φοβούνται οι αναλυτές είναι ότι η κατάρρευση θα μπορούσε να απειλήσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ