Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Εάν κάποιος ρωτήσει γιατί ό Ρωσσικός στρατός προχωρά τόσο αργά στήν Ουκρανία, πείτε του ότι δέν πολεμά πλέον μέ τήν Ουκρανία, αλλά μέ το ΝΑΤΟ .!!!



Ποιον πολεμά πραγματικά η Ρωσία στην Ουκρανία;

Συνάντηση υπουργών Άμυνας των ΗΠΑ και 40 χωρών.

Το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να σχεδιάζει στρατιωτικές επιχειρήσεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο Ντονμπάς για να περιορίσουν τον ρωσικό στρατό. Το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο φιλοξενεί μόνιμα αρκετές δεκάδες στρατηγούς του ΝΑΤΟ υπό την ιδιότητα των στρατιωτικών συμβούλων που συμμετέχουν στη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων για βασικά θέματα.

Τουλάχιστον 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένων μη μελών του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν να μεταφέρουν όπλα στην Ουκρανία. Το ΝΑΤΟ θα προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία «όσο χρειάζεται». Τόσα όπλα έχουν ήδη στείλει η Δύση και οι ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινούν την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων ειδικά για μεταφορά στην Ουκρανία. Ήδη έχουν μεταφερθεί 4 δισ. και ετοιμάζονται άλλα 20 δισ. Άλλα 10 δισ. μεταφέρθηκαν στην Ε.Ε. Τα αμερικανικά στρατιωτικά αποθέματα εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την άρση των περιορισμών στην παροχή πληροφοριών  στην ουκρανική πλευρά από δορυφόρους και αεροσκάφη AWACS και drones. Η μετάδοση δεδομένων νοημοσύνης πραγματοποιείται όλο το εικοσιτετράωρο.

Μισθοφόροι από 15 χώρες του κόσμου πολεμούν τώρα στην Ουκρανία. Υπάρχουν 4.000 στρατιώτες μόνο από την Πολωνία.

Επομένως, εάν κάποιος σας ρωτήσει γιατί ο ρωσικός στρατός προχωρά τόσο αργά στην Ουκρανία, πείτε του ότι δεν πολεμά πλέον με την Ουκρανία, αλλά με το ΝΑΤΟ . Ωστόσο, μόνο οι Ουκρανοί πεθαίνουν κατά χιλιάδες. Περίεργο, αλλά μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένοι με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ